2777
2789

درباره اینکه امام زمان (عج) چرا غایب هستن علت های مختلفی بیان شده، اما مهمترین چیزی که در این باره وجود داره و در روایات به آون اشاره شده این هست که حکمت اصلی غیبت امام زمان، بعد از ظهور ایشون معلوم میشه. به این روایت توجه بفرمایید: عرض کردم گفتم: فدایت شوم! این غیبت برای چیست؟/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام (علیه‌السّلام) پاسخ داد: برای امری است که ما ماذون به کشف آن نیستیم. گفتم: پس وجه حکمت الهی در غیبت او چیست؟ امام (علیه‌السّلام) فرمود: «وجه حکمت آن، جز پس از ظهور او آشکار نخواهد شد، چنان‌که وجه حکمت سوراخ کردن کشتی، و کشتن جوان، و ساختن دیوار توسط خضر (علیه‌السّلام)، برای موسی (علیه‌السّلام) روشن نشد، مگر هنگام مفارقت آن دو از یکدیگر.(شیخ صدوق، محمد بن علی، علل الشرایع، ج۱، ص ۲۴۶، باب ۱۷۹، علة الغیبة، حدیث

اما با این وجود دلایل دیگری هم مطرح شده که تا مقداری عقل ما رو روشن کنه، اینکه امام زمان برای حفظ جانشون باید به صورت مخفیانه زندگی کنن، و الا مثل انبیا و ائمه پیشین به شهادت می رسن

یا اینکه هر امتی با آزمایشی مواجه میشه، البته این آزمایش متناسب با فهم و درک مردم همون زمان هست. آزمایش غیبت امام، یکی از سخت ترین آزمایش هاست، اما این متناسب با طاقت و توان مردم این زمان هست

امام زمان مثل سایر ائمه، مسئولیت هایی به عهده دارن، بعضی از این مسئولیت ها به اموری بر می گرده که در عین اهمیت داشتن، ما نسبت به اون کم توجه هستیم. یعنی اموری که باعث میشه به واسطه وجود امام زمان، نعمت ها و برکاتی به مردم برسه و اگر امام زمان نبود، مطابق روایات، زمین اهل زمین رو در خودش فرو می برد، چون امام زمان واسطه رسیدن همه خیرات به بنده ها هستن

علاوه بر آن، امام مردم رو به صورت هدایت باطنی، به دین و توحید هدایت می کنه. اینکه انسان ها با این همه مظاهر غفلت و دنیایی، هنوز بر توحید پای بندن و دستورات دین رو دنبال می کنن، از برکات همین هدایت

به علاوه در مواری که امت اسلام رو به گمراهی بره، از طریق علما، مردم رو در مسیر درست قرار می ده، به عبارت دیگه، حضرت در زمان غیبت صغری نایبانی رو معرفی کردن که برای همه شناخته شده بودن، اما در زمان غیبت کبری هم علمایی که فهم درستی از دین دارن و بر اساس قرآن و روایات صحبت می کنن رو به عنوان مرجع برای مردم معرفی کردن و اگر زمانی لازم باشه، این افراد رو متوجه و متنبه به مسائلی می کنن، همون طور که درباره شیخ مفید بیان شده که حضرت، اموری رو به ایشون فرمودن و موارد دیگ