2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 115 پست
تا حالا شده یکی بیاد بگی این خیلی فرق داره با بقیه بعد تو اوج اعتماد خیانت کنه؟

عزیز جان ما شوهرمون خیانت میکنن ما هم همگی نشستیم سر زندگیمون ،فکر نکنی که ما زشت و بی سواد و بی خانواده هستیم نه بخدا فقط چاره ای نیست از این طلاق گرفتیم بعدی رو چکار کنیم ،همه ی مردها خیانت میکنن اونی که نمیکنه یا وقتش رو نداره یا ضعف جنسی داره،شما که دیگه طرف یه دوست پسر بوده دیدی که با بقیه هم فرقی نداره فرقش تو احساس شما بوده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فک میکنم اگه فرصت بدم باید حداقل چن ماه بگذره ک اونم باز میره خیانت میکنه و تنها نمیمونه

اگه میدونی همچین آدمیه و تنها نمیمونه.همون بهتر بزاره بره الان اذیت بشی بهتره که تا آخر عمرت عذاب بکشیی

نه بعضیا ول میکنن میگن خداحافظ تو  والا من دوستم برا طلاق درخواست داد عروس یک ماه بود خداشاهده ...

حرفتون درست اما این مدل انگشت شمار هستن به نظرمن  خداخیرشون بده  صادقانه حرفش ومیزنه وبراهمیشه میره. این هم که میگم چند سال مشاورهستم واقعا درک میکنم

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بعد چه واکنشی نشون میده ب حرفتون؟

عصبی میشه ولی حق میده که شک کنم بهش هربارم میگه ببخش دیگه بچه بودیم دوتامون خطا داشتیم منم میگم ازمن گفتن بود الان یه مدت هست دیگه من هیچی نمیگم تلاشش رو میبینم برام هرکار بگی میکنه نمیزاره اصلا اب تودلم تکون بخوره خوب شده الحمدالله 🤲

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
عزیز جان ما شوهرمون خیانت میکنن ما هم همگی نشستیم سر زندگیمون ،فکر نکنی که ما زشت و بی سواد و بی خان ...

بله درسته همشون همینن تف ب ذاتشون البته من سر همین ذاتشون قید ازدواج رو میزنم تا اخرش تنها میمونم 

اگه میدونی همچین آدمیه و تنها نمیمونه.همون بهتر بزاره بره الان اذیت بشی بهتره که تا آخر عمرت عذاب بک ...

اره میگه جای خالیت رو نمیتونم تحمل کنم داغون میشم برا همون

عصبی میشه ولی حق میده که شک کنم بهش هربارم میگه ببخش دیگه بچه بودیم دوتامون خطا داشتیم منم میگم ازمن ...

باز دل بزرگی داشتین ک تونستین ببخشینش من کلا طرف برام میمیرع

باز دل بزرگی داشتین ک تونستین ببخشینش من کلا طرف برام میمیرع

ی سر بزن ب تاپیکم ممنون میشم زندگیم رو بخونی و نظر تو بنویسی برام

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
بله درسته همشون همینن تف ب ذاتشون البته من سر همین ذاتشون قید ازدواج رو میزنم تا اخرش تنها میمونم&nb ...

ببین عزیزم لازم نیست قید ازدواج رو بزنی فقط با چشم و ذهن باز برو تو یه زندگی ،رویایی فکر نکن ،خیلی دلبسته و وابسته نباش که بعد ها که خدایی نکرده خطایی دیدی شکست بخوری،من خودم یاد گرفتم که من تو این دنیا نیومدم که نگهبان مثلا شوهرم باشم که مواظب باشم بهم خیانت نکنه این کارو نکنم که یه وقت بهم خیانت کنه اون کارو بکنم که خیانت نکنه،نه منو میزارن تو قبر خودم اونم تو قبر خودش ما قرار هست یه تایمی تو این دنیا با هم زندگی کنیم بعد که به دنیای بعدی منتقل میشیم دیگه اون زندگی تموم میشه ،این زندگی فقط یه ماموریته که تو میای یه خدمتی و یه کمکی به اشخاصی انجام بدی در جهت اهداف خدا،این زندگی که اینقدر با ارزش هست رو حروم غصه خوردن نکن راحت بگیر و زندگی کن

من خودم داغون شدم فقط میخام خدا زود داغی ک من چشیدمو بچشونه

مال من با دوستم ریخت رو  الان ۷ سالی میگذره خلاصه الان ازدواج کرده بچم داره دوستمم ۳ سال پیش شنیدم عقده .....‌

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe