2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 115 پست
سنمون واس ازدواج کمه من هنو۲۰ سالمع

پس من چی من که خیلی بچه بودم وای نگم وای نگگگم که چجوری گذروندم ۶ سال رو 😔

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
همه اونایی که میگن نبخش تواین راه نیافتادن  موقش که برسه اوناهم میبخشن مطمعنم مگه میشه عاشق مع ...

فعلا ک اخرین پیامم رو نوشتم خدافظ تا همیشه اگه اون ولم کرد ک میرم اگه ولم نکرد هر طور شده سعی میکنم فرصت بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا ک اخرین پیامم رو نوشتم خدافظ تا همیشه اگه اون ولم کرد ک میرم اگه ولم نکرد هر طور شده سعی میکنم ...

خوب کردی اگه برگشت باهاش حرف بزن ازدلت بگو براش 

میدونی دارم اینارو مینویسم گریم گرفته همه لحظه هارو یادم میاد انگار بازم دارم زندگیشون میکنم 😔

خوب کردی اگه برگشت باهاش حرف بزن ازدلت بگو براش  میدونی دارم اینارو مینویسم گریم گرفته همه لحظ ...

عزیز دلم ببخش دردتو تازه کردم برات من از سر شب انقد گریه کردم چشام باز نمیشه دریغ از یه دیقه خواب واقعا خیلی سخته و هیچی ب مردا نمیشه همه ی دردارو ما میکشیم

عزیز دلم ببخش دردتو تازه کردم برات من از سر شب انقد گریه کردم چشام باز نمیشه دریغ از یه دیقه خواب وا ...

خواهش گلم فدات شم چشاتو بارونی نکن میدونم سخته ولی سعی کن 

نگو مرداهم ناراحت میشن یادمه شوهرم خیانت کرده بود منم درحواست طلاق دادم بار اخری ولی خب اینقد پیش مامانم و بابام گریه کرد عموم گفت ببخشش منم بخشیدم ولی بار اخری سنگ شده بودم 

فعلا ک اخرین پیامم رو نوشتم خدافظ تا همیشه اگه اون ولم کرد ک میرم اگه ولم نکرد هر طور شده سعی میکنم ...

چرا اخه فکرکردین ایشون هم میگه خداحافظ معلوم که التماست میکنه والا ما دیدیم که میگیم

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

کسی که عشقش واقعی باشه نمیره با یکی دیگه لاس بزنه 

میخوای فرصت بدی بده ولی هیچ وقت برات مثل روز اول نمیشه همیشه بهش شک داری 

خدایا شکرتتتتتتت 
خواهش گلم فدات شم چشاتو بارونی نکن میدونم سخته ولی سعی کن  نگو مرداهم ناراحت میشن یادمه شوهرم ...

میدونن اخرش داغون میشه همه چی دستشون رو میشه ولی باز خیانت میکنن

زود فرصت نده.بزار یکم التماس کنه گریه کنه به غلط کردن بیوفته.بزار بفهمه گناهی که کرده بی تاوان نمبمونه

چرا اخه فکرکردین ایشون هم میگه خداحافظ معلوم که التماست میکنه والا ما دیدیم که میگیم

نه بعضیا ول میکنن میگن خداحافظ تو 

والا من دوستم برا طلاق درخواست داد عروس یک ماه بود خداشاهده پسره یبارم نگفت پشیمونم بلکه همش میگفت ازاول نمیخواستمت دختره داغون شد 

التماس کرد از شب ولی هر چی از دهنم در اومد گفتم بهش این دیگه حرف اخرمه ک خدافظ 

میدونن اخرش داغون میشه همه چی دستشون رو میشه ولی باز خیانت میکنن

مردا همینن البته زناهم خیانت میکنن 🙄ولی کم من قسم خوردم به شوهرمم گفتم اینبار خیانت کنه منم با دوستاش بهش خیانت میکنم هربارم گفتم بهش 

زود فرصت نده.بزار یکم التماس کنه گریه کنه به غلط کردن بیوفته.بزار بفهمه گناهی که کرده بی تاوان نمبمو ...

منم فک میکنم اگه فرصت بدم باید حداقل چن ماه بگذره ک اونم باز میره خیانت میکنه و تنها نمیمونه