2777
2789

دخترم لپش خورد به میز.قسمت نرمی لپش...

لپش کبود شده... حالا نگرانم مبادا از داخل زخم شده باشه و نفهمم.. یازده ماهشه بچم دارم سکته میکنم..موقع شیر خوردن حس میکنم درد میکنه لپش یه میک میزنه و هی ول میکنه دوباره میک میزنه...

قلبم داره وایمیسته نکنه از داخل زخم باشه زبونم لال عفونت کنه و نفهمم و بچم چیزیش بشه ای خدا

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزمممم نگران نباش چیزی اش نمیشه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
عزیزم به نظر من که چیزی نیست اول آروم باش.این ضربه ها پیش میاد برای بچه ها.

بمیره مامانش سپرده بودم باباش رفته بودم دستشویی خبر مرگم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
باز کن ببین چیزی شد یان

معلوم نیست که لپش از داخل😭

بمیره مامانش سپرده بودم باباش رفته بودم دستشویی خبر مرگم

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه پیش میاد.یاد خودم افتادم دخترم تا کوچکترین اتفاقی براش میفتاد میبردمش دکتر و کلی گریه میکردم.نمیگم حواست نباشه ولی حساسیت تو کم کن عزیزم.

منم بچم یکبار اینجوری شد  ولی از تو هم قلمبه شد  اگه از داخل ضربه ببینه ورم میکنه

نه ورم نداره ولی کبوده و سخته یکم میک زدن براش 😭😭😭😭😭 چیکارش کردی بچتو؟  از داخلم ضرب دید؟

دهنش واز کنی خب پیداعه

الان خوابه بچم...اگه زخم بود چه هاکی سرم بریزم

نه ورم نداره ولی کبوده و سخته یکم میک زدن براش 😭😭😭😭😭 چیکارش کردی بچتو؟  از داخلم ضرب دید؟

اره قشنگ قلمبع شد 

هیچ کار 

خودش خوب میشه به مرور 

ربطی به میک زدن نداره 

دست بزار رو لپش مثل ماساژ اگه گریه کرد 

یعنی درد داره اگه ن مشکلی نیست