2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی که هست گرونی ها روشون اثری نمیزاره

بعضی مشاغل مشتری ثابت دارن. مثل مشاغل خوراکی و درمانی و اون هایی که مشتری پولدار دارن.

فکر کنم این ها اقتصاد هر جور تغییر کنه ضربه نمی ببینن.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
منم دانشجو هستم. به خیلی کارها نمی رسم. خیلی وسیله مثل لپ تاپ خوب، کلاس خوب و خرج زندگی گرون شده. و ...

ازدواج خوبه منم فوبیا داشتم یه جورایی ولی بعد ازدواج دیدم چه خوبه آدم یه همدم داشته باشه حد اقل یه چند ساعت هم که شده با هم خوش باشه گرونی ها انقد فشار میاره رو آدم نمیدونه چیکار کنه

ازدواج خوبه منم فوبیا داشتم یه جورایی ولی بعد ازدواج دیدم چه خوبه آدم یه همدم داشته باشه حد اقل یه چ ...

قدر زندگیت رو بدون.

من با خودم درگیرم و می ترسم ولی عمق وجودم دلم یه همسر می خواد.

جدیدا هم خیلی بهم از نظر ... فشار میاد فقط سرکوب باید کنم و عذاب بکشم.

اینا درد دل بود که هم به خودم گفتم هم به تو.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
منم دیدم دور و برم

اون جور آدما رو میبینم احساس میکنم مشکل از ماست که نمیتونیم زندگی خوبی داشته باشیم بعد که میشینم فکر میکنم میبینم بعضی ها واقعا شانس هم باهاشون یاره تا موفق بشن ما حتی اونم نداریم 

قدر زندگیت رو بدون. من با خودم درگیرم و می ترسم ولی عمق وجودم دلم یه همسر می خواد. جدیدا هم خیلی ب ...

میدونم عزیزم باور کن ولی بعضی اوقات آدم نمیتونه خودش رو کنترل کنه و بحث و دعوا پیش میاد کلا بحث های ما ۹۹ دد صد به خاطر مسائل مالی

انشاالله که یروزی میخری عزیزم خدابزرگه نگران نباش دیگه زمان میبره تا به خواسته هامون برسیم 

انشالله عزیزم .انشالله همه به آرزو هاشون برسن کسی آرزو به دل نمونه واسه چیزی خیلی سخته واسه همچین چیزای ابتدائی آدم اینقد سختی بکشه

والا همه سخته واسشون.ولی درامد بالاها مشکلی ندارن.امروز عکس خوراکیای که با پول یارانه میشد خرید گذاشته بودن که از هر کدوم یکی میشه خرید بقیشم ازاد بخرن.یعنی واسه خانواده یه نفره.خنده دارترین کار کردن