2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه مهمه عزیزم اینده توئه 

ولی بخام از علاقه خودم بگم تجربی یا ریاضی

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
من ک تجربی میرم 💃😐

کلاس چندمی؟ 

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

عاقا منم موندم

نگین علاقه و اینا....

جز تجربی چه رشته ای خوبه از نظره شغل و موقعیت شغلی تو ایران

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عاقا منم موندم نگین علاقه و اینا.... جز تجربی چه رشته ای خوبه از نظره شغل و موقعیت شغلی تو ایران

تجربی 🥲هوف من ک از انسانی و ریاضی خوشم نمیاد

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 

انسانی نیا که پدرت درمیاد.. به معنای واقعی بدبخت میشی و نمونه دولتیم اصلن   نیا که بدبختت میکنن اینقدر فشار روت میفته که نگو😑 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

منم امثال نهمم، تجربی برمیدارم 🥴

عـزرائیـل برا من فرشتـه‌ی نجـاته..!🖤                                                                                                                  𝗔𝗥𝗠𝗬 ⁷ :)
انسانی نیا که پدرت درمیاد.. به معنای واقعی بدبخت میشی و نمونه دولتیم اصلن   نیا که بدبختت میکنن ...

عع آرمی 😐💜

عـزرائیـل برا من فرشتـه‌ی نجـاته..!🖤                                                                                                                  𝗔𝗥𝗠𝗬 ⁷ :)
انسانی نیا که پدرت درمیاد.. به معنای واقعی بدبخت میشی و نمونه دولتیم اصلن   نیا که بدبختت میکنن ...

از انسانی متنفرمممم

متنفرااااا👍🏼😐❤️‍🩹

ببخشیدا رشته ای جز علاقه پیشرفتی نداره.  ولی هنر درامد دارع

من از تجربی خوشم نمیاد اونم بخاطر زیست

به ریاضی خیلی علاقه دارم و همچنین هم به انسانی

شغلای دوتاشونم خیلی دوس دارم

حالا گیر کردم ی دلم برو ریاضی یه دلم انسانی مشکلم اینه به دوتاش علاقه دارم ولی انسانی رو بیشتر چون حس میکنم بیشتر به حال و هوام میخوره شغلاش مخصوصا روانشناسی و کالت و دبیر تربیت بدنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕