2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8612785/پرونده-

های-جناییمیدونم علاقه مند به این ماجراها زیاده کللللللی گذاشتم خیلی بیشتر از اونایی که تو پست اوله

جنجالی تریناشون اخرن،خفاش شب،بیحه،برمکی،غدیر،دوچرخه سوار

میدونم چیز خاصی نیس ولی دوس دارم یبار پر بازدید بودنو تجربه کنم😂

ارزو# برجوانان عیب نیس

شهلا جاهد و جنایت گاندی هم جز بهتریناس

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

کاری به موضوعات ممنوعه ی شما ندارم ولی در کل

یعنی از کلمه پربازدید متنفرم.میدونی چرا؟ بس که خنک بیمزه هایی سره هر تاپیکی میان مینویسن به پربازدید امشب خوش امدید. انگار اونا هستن که تعیین میکنن کدوم تاپیک پربازدید بشه.خب که چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به موضوعات ممنوعه ی شما ندارم ولی در کل یعنی از کلمه پربازدید متنفرم.میدونی چرا؟ بس که خنک بیم ...

بگم منظورتو نفهمیدم دعوام می کنی؟🙄

موضوعات ممنوعه چیه

اخه میدونی من تاپیکم واسه خودم جذابه مثه اکثر پربازدیدا نیس که غیبت و دعوا و جنگ باسه میدونم علاقه مندا به این ژاتر زیاده چون کلی ماجرای جالبه دوست دارم دیده شه همین

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
وقتی همه ی اونا یادمون هست،وقتی شدن خاطرات نوجوانی نسل ما، بریم چی رو بخونیم اخه؟

خب نخونشون دیگه 🙃گذاشتم واسه اونایی که حالبه

بگم منظورتو نفهمیدم دعوام می کنی؟🙄 موضوعات ممنوعه چیه اخه میدونی من تاپیکم واسه خودم جذابه مثه اک ...

ممنوعه از نظر نی نی یار عزیزم.نه از نظر شخصی 

آخه ممکنه بگن اینجا خانم های باردار میخونن و ممکنه اذیت بشن.همچنین نوجوان ها.

باز برو یه سر تاپیک های نی نی یار پنج رو ببین.اگر تاپیکت از دسته تاپیک های ممنوعه بود،  قفلش کن که خلاف سایت نباشه وتعلیق نشی .

ممنوعه از نظر نی نی یار عزیزم.نه از نظر شخصی  آخه ممکنه بگن اینجا خانم های باردار میخونن و ممک ...

مرسی