2821
2789

بعضی وقتا اره واقعی ترین حرفارو موقع مستی ممکنه بزنن چون عقلشون از کار افتاده و حرف از ته دلشون میاد

برام دعا کنید تا هرچه زودتر به نیمه ی گمشدم برسم، یه صلوات بفرستین لطفا💚 خداخیرتون بده⚘ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا مست نکردم بدونم😐

از ادم مست هرکاری برمیاد ولی گمون نکنم یادشون بمونه چون تو اون موقعیت مث ببخشید.. مث یه دیوونه می‌مونن🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

اگر خیلی خیلی بخورن امکان داره لحظه ای یادشون نباشه.نه همش رویادشون بره.اگرمتعادل بخوره که نه همه چی یادشه دیگه .میگن مستی وراستی وقتی طرف مسته حرفی که میزنه راسته مگراینکه خودش رو زده باشه ب مستی

آره یادشون میمونه در صورتی که چت هم باشن شاااااید یادشون بره،ممکنه مسخره ترین حرفا رو بزنن و گاهی هم حرفای از ته دل خلاصه بستگی به فازشون داره

لعنت بر هر چه صبر،لعنت بر شکیبایی....

آره یادشون میمونه در صورتی که چت هم باشن شاااااید یادشون بره،ممکنه مسخره ترین حرفا رو بزنن و گاهی هم ...

وای اگه رفتارای طرف مقابلشون یادشون بمونه 

پس گند زدممممم حسابی

آره یادشون میمونه،چه کردی؟😂

گند زدم گنددددد

اون مست بود 

من همیشه حواسم جمعه ولی گفتم تو مستیش یادش میره کارامو

دیوونه بازی زیاد در اوردم،تصور میکنم یادش مونده میخام بکشم خودمو

اضلا تضور میکنم کارای خودش که جلوم انجام داده رو یادش میمونه بازم میخام بکشمممم خودمو

رفتارای طرف مقابلشونو چی 

قشنگ یادشون میمونه لعنتی وقتی که مستی چون فکرت ازاده برعکس بهتر از قبل یادت میمونه مگراینکه خیلی خیلی خورده باشه طرف بعضی لحظات رویادش بره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز