2821
2789
عنوان

کیا لاغر کردن؟

499 بازدید | 36 پست

سلام من رژیمم ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم الان دام میخواد برم یه عالمه کیک بخورم

همه فکرم خوردنه مثل معتادا نمی تونم تحمل کنم خیلی دارم جلوی خودمو میگیرم ولی نمیتونم مقاومت کنم

شما چجوری تونستید؟؟؟

خیلی دلم همهچی می خواد چیکارکنم😭😭😞

از طرفی تا چهار ماه دیگه باید لاغر بشم خیلی مهمه

۸۵کیلوام

باقد۱۶۵

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من با ورزش و آب درمانی لاغر شدم...

روزی ۱ پارچ آب که توش آب لیموی تازه و عرق نعنا وزنجبیل بود

گاهی هم شب موقع خواب سرکه سیب با آب داغ...

تو ۳ماه ۸کیلو لاغر شدم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

منم اراده ندارم همین الان 3 تا کروسان خوردم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

چیزای خوشمزه رو نگه ندار جلو چشمت هی بده بقیه بخورن تموم شه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

من پایه داشته باشم راحت تر کم میکنم هجده کیلو کم کردم پنج تاش برگشت متاسفانه باز میخام شروع کنم پایه ندارم 

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

من 24 کیلو کم کردم. باید مقاومت کنی دیگه من هروقت دلم میخواست چیزای پرکالری بخورم آب میخوردم حواسمو پرت میکردم دمنوش میخوردم یا یک قاشق کره بادوم زمینی رژیمی میخوردم ضعفمو برطرف میکرد

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
عزیز جان چطور میخوای لاغر کنی ؟ فقط نخوردن نمیشه . بخور کنترل شده و ورزش کن . اینجوری این حالت بهت د ...

دکتر رفتم ولی خیلی سختمه😑

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

وقتی رزیمی موکتم برات خوشمزه میشه 😂 من گاهی قسم میخوردم خودمو نفرین میکردم نخورم 

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

چرا 3 تا آخه؟ 

خوشمزه س خووو

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز