2777
2789
عنوان

کمکم کنید

87 بازدید | 8 پست

سلام هر کی هر چقدر میتونه برا حل مشکلم دعا کنه من چندین ساله طلسم سنگین دارم و حال روحی م بده تا حالا کسی نتونسته برام کاری بکنه دعا کنید یه ادم مطمین پیدا بشه حضوری برم پیشش چون مجازی جواب نگرفتم خیلی برام مهمه ارزوی مرگ دارم به خدا بیشتر از یازده ساله درگیرم به خدا اینقدر نذر کردم قران خوندم زیارت رفتم صلوات فرستادم اما حل نشده طلسمم خیلی سنگینه یه ادم مومن میخوام باطل کنه حالا یا تپ اصفهان یا شهر دیگه اما مطمئن باشه و اهل جادو نباشه فقط برا ابطال میخوام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نماز اول وقت و سوره بقره برا باطل سحر خوبن.

و اینکه همیشه از خدا کمک بخوای که حلش کنه.

ما میدونیم طلسمهای بد هست ولی اینم میدونیم که خدا هم هست بلندتر و بزرگتر از همه هم هست.

اگه سحری داری بدون که با حکمت خدا اون سر رو داری و زمانش که برسه از سر رحمتش خودش برات باطلش میکنه.

اینو مطمعن باش  به خدا شک نکن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

طلسمت اعتقادی هست که بهش داری و از خدا دورت کرده. پاشو غسل کن و وضو بگیر و توبه کن و نمازت رو اول وق ...

عزیزم طلسم و حادو تو قران هم اومده من هم گفتم تو تایپیکم که نماز و قران برام اثر نکرد اگه اعتقاد ندارید برا بقیه نسخه نپیچید