2777
2789
عنوان

نامزد کرد

155 بازدید | 13 پست

من فقط ۲ ماه با یه آقایی تو رابطه بودم اومد خاستگاری خودم گفتم نه الانم ۶ ۷ ماه داره میگذره ولی هنوزم دوسش دارم هر روز بهش فکر میکنم

خبر داررشدم نامزد کرده خیلی بهم ریختم با اینکه خاستگار زیاد دارم و از خودم تعریف نمیکنم قیافه و هیکل خوبی دارم

اما فکرم پیش اونیه که رفته نامزد کرده

البته نمیدونم واقعا نامزد کرده یا نه

چیکار کنم از فکرش بیام بیرون دارم روانی میشم

همش با خودم فکر میکنم که چرا منی که دوسش داشتم گفتم نه فقط بخاطر این بود که راهش دور بود و من نمیخواستم غریبی بکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم شما هم دلایل خودت رو داشتی. به نظر من پسری که از دختری نه بشنوه و باز آویزونش بشه از نظر شخ ...

من فقط فکر راه دورشو کردم غریب بودن سخت بود بخاطر همین گفتم نه اما الان اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون

دقیقا با اینکه دوسش داشتم خودم ردش کردم الان از فکرش نمیتونم بیام بیرون

نه مظنورم اینه دلیلت مطنقی بوده الان ک نامزد کرده برات عزیزتر شده

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

من فقط فکر راه دورشو کردم غریب بودن سخت بود بخاطر همین گفتم نه اما الان اصلا نمیتونم از فکرش بیام بی ...

اول مطمئن شو که نامزد کرده یا نه

اگر نکرده میتونید باهاش تماس بگیرید و بگید که نظرتون عوض شده. خواهر من یه خواستگارش رو رد کرد بعد یک سال نظرش عوض شد. پسره همکار بابام بود. بابام بهش زنگ زد گفت که نظرمون عوض شده. الان هم 20ساله ازدواج کردن. البته اونا دوست نبودن

اول مطمئن شو که نامزد کرده یا نهاگر نکرده میتونید باهاش تماس بگیرید و بگید که نظرتون عوض شده. خواهر ...

۲ ماه دوست بودیم

اومد خاستگاری بعد این آقا از فامیلای همکلاسیم بود

شنیدم نامزد کرده بعد از ۴ ماه پیام دادم دیدم نه و دروغ به گوشم رسوندن بعد توی این چند ماه هی گاهی پیام میداد تو اینستا پست میفرستاد حرف میزد تا اینکه دیگه هیچی نگفت و منم دیگه غرور خودمو خورد نکردم الان بعد از ۶ ۷ ماه شنیدم نامزده اما بازم واسم یه پست فرستاده بود از شکست عشقی بهش گفتم مگه نامزد نیستی چرا پیام میدی فقط گفت باشه

و دیگه حرفی نزدیم

نمیدونم چرا هنوز بهش فکر میکنم اصلا