2777
2789
عنوان

ديگه نميتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميتونم وقتي ندارم هيچ پولي يا طلايي هم ندارم برم وكيل بگيرم،بيخيال اين زندگي خودموميكشم راحت ميشم

جلوی دادگاه ها عریضه نویس داره اونا اندازه ی یه وکیل تجربه دارن برو پرس ، دست رو دست نذار 

چرا انقدر زود خام شدی و رفتی مهریتو بخشیدی 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃

عزیزم یه خبر خوبی بدم که در صورتی که خودت فقط مهریتو ببخشی از نظر قانونی فایده نداره، باید پدرت هم امضا کنه، به همین خاطر مهریه بهت تعلق میگیره، بازم با یه وکیلی چیزی از همین سایت مشورت کن ولی اینجور که شنیدم اینطوریه، ان شااله که اوضاعت درست میشه

چون به سن قانوني رسيده بودم احتياجي به پدر نبود

ربطی نداره عزیزم، 

اینو بخون، اگه وکیل بگیری و بعدش باهاش شرط کنی پولشو از مهریت میدی میتونه مهریتو بگیره، نگران نباش 

https://www.yjc.news/fa/amp/news/7862875