2777
2789
عنوان

ديگه نميتونم

615 بازدید | 50 پست

سلام من ٢٠سالمه و دوساله ازدواج كردم چندوقت پيش باردارشدم و شوهرم بهم گفت كه اگرميخواي زندگيت بكني بايدبخاطر بچت بري مهريت ببخشي ازاونطرف هم خونوادم بهم گفتم كه اگرمهريت ببخشي ديگه اسم مارونيار،من رفتم مهريم بخشيدم و خونوادم هم نميدونن حالا هم بچم سقط شده و شوهرم ميگه بايدفردابياي بريم طلاق بگيريم،ميخوام خودموبكشم ازاين زندگي خلاص بشم از يه طرف هم ميگم برم يجايي گم و گور بشم و زندگيم بكنم ولي خب با دست خالي هيچكاري بجز مردن نميتونم بكنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب کاری کردی!چرا بخشیدی حالا میخوای چیکار کنی؟خدا به زمین گرم بزنتش همش نقشه داشته...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

چقدر بی شرف

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

دلیل سقط بچه؟!؟

یکم مشکوکم به این قضیه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

شکایت کن بگو زوری مجبورم کرد مهریم رو ببخشم .

کوتاه نیا.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش