2821
2789
عنوان

نماز صبح

91 بازدید | 7 پست

کیا تو سرما بلند میشن نماز اول وقت صبح رو میخونن ؟

من زورم میاد نمیتونم ازجای گرم و نرم بلند بشم نماز بخونم بخاطر سرما

بعضی وقت ها هم مریضم سردرد یا دل درد دارم نمیتونم از خوابم بزنم نماز صبح بخونم

خداااااااا 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری؟ چه انگیزه ایی داری؟

با خودت بگو خدا منتظرم

برم نمازمو بخونم بیشتر ۵ دقیقه وقت نمیبره ک خدارو ستایش کنم سری بیام بخامم خودتو گول بزن افکاری ک سمت میاد پس بزن

من عاشق نماز صبحم توی زمستون

چ خاطرههایی ک ندارم ازش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نماز صبح خیلی مهمههرجور شده بلندشو

نمیتونم بعضی اوقات حالیم نیست حتی ساعت هشدارم خاموش میکنم و میخابم خودبخود اصلا گیج و منگ میشم یادم میره نماز بخونم

خداااااااا 💔

نمیتونم بعضی اوقات حالیم نیست حتی ساعت هشدارم خاموش میکنم و میخابم خودبخود اصلا گیج و منگ میشم یادم ...

۵ بار ساعت بزار

چندتاشو ویبره بزار

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیتونم بعضی اوقات حالیم نیست حتی ساعت هشدارم خاموش میکنم و میخابم خودبخود اصلا گیج و منگ میشم یادم ...

میدونم منم همینطوریم

چه میشه کرد استغفار کن قبل خواب

به بالشتم بگو من ساعت فلان بیدار کن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز