2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من ۹ ماه پیش سزارین شدم از فرداش حالم بهتر شد ولی از روز چهارم کم کم گوشه بخیه سمت راستم درد عجیبی گرفته بود بعد دوروز اونطرفم دردش شروع شد طوری که نمیتونستم بشینم تو دستشویی ...عفونتم نداشتم روز دهم بخیه رو کشیدم یکی دوروزه بهتر شد ....ولی ده روز خیلی عذاب وحشتناکی بود چرا اینطوری شد .؟ انگار سیخ کرده بودن گوشه بخیم...یعنی افتضاح میشد روز به روزم بدتر میشد حالم.....

ببخصید چجوری میرفتی دستشویی ک درد نیاد؟ یا بخیه ت وا نشه؟ من توالت فرنگی ندارم😞

عزیزم منم نداشتم ازین صندلیا حامله که بودم شوهرم گرفت قیمت زیادی هم نداره توی دوران بارداری هم روی توالت فرنگی بشینی خیلی بهتره شکمت فشار نمیاد

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
بچه ها من ۹ ماه پیش سزارین شدم از فرداش حالم بهتر شد ولی از روز چهارم کم کم گوشه بخیه سمت راستم درد ...

شاید نخ بخیه گیر میکرده به شورتت یا شلوارت کشیده میشده منم نخ بخیه م یکبار به شورتم چسبیده بود یکم کشیده شد خیلی میسوخت دیگه تا موقعی که قشنگ زخم جوش خورد 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
شکمم اونجا هم میفته😞

بابا اونجا دیگه زیر شورته 

همش میگم خدایا بخیه هام وا نشه عفونت نکنه... زود جوش بخوره🙊

نگران نباش بگو پایینتر و پاره کنه چیزی نمیشه