2789
من فقط شب وروز شکم بند میبستم تا میتونستم ازجام بلند بشم بدون شکم بنداصلا نمیتونستم راه برم محل بخی ...

زود شکم بند بستن باعث چسبندگی رحم میشه.    سزارین باید ۶ هفته بعد زایمان شکمو بست

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زود شکم بند بستن باعث چسبندگی رحم میشه.    سزارین باید ۶ هفته بعد زایمان شکمو بست

بخدا اصلا نمیتونستم بلندشم بچمو شیربدم مجبوربودم

راستش اطلاع هم نداشتم حالا سراین یکی زایمانم رعایت میکنم ۴ ماه دیگه هست ممنون که گفتین🌹

بی توقع مهربان باشیم...
عزیزم غذاپی بخورم‌پی نخورم؟

من تا یک ماه فقط غذاهایی که ناهار میخوردم چلوگوشت و فسنجون و کباب و قیمه و  قرمه سبزی و لوبیا پلو بود.    غذاهای نفاخ مثل ابگوشت خوب نیس مگر اینکه نفخش گرفته بشه.    روزای اول شیر نخور دلت درد میگیره.   سیب و هندوانه و گوجه سبز نخور چون سرده.   موز نخور چون یبوست میشی.   گلابی و شربت خاکشیر با آلو واسه کار کردن شکمت خیلی خوبه چون بعد زایمان شکمت خوب کار نمیکنه.   فقط تا میتونی چایی نبات و خرما بخور که شیرتم زیاد بشه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

یکی باشه کاراتو انجام بده و بتونی استراحت کنی خیلی خوبه من مادرشوهرم خداخیرش بده همه کارامو انجام میداد حتی بچمو خودش میشست و پوشک میکرد تا یکماهگیش چون نه میتونستم نه بلد بودم تادوماهگی هم خودش حمومش میکرد

ولی این سری مجبورم خودم زودی سرپاشم چون پدرشوهرم مریضه و مادرشوهرم نمیتونه زیاد بیادپیشم

بی توقع مهربان باشیم...
من چربی شکم دارم بعد عمل شکمم میفته رو بخیه ها... چیکار کنم؟😞

به دکترت بگو دو سانت پایینتر از زیر شکمتو پاره کنه.    واسه منم پایینتر و پاره کرده بخیه م خیلی زود خوب شد عفونتم نکرد اصلا شکمم روش نمیوفتاد

بخدا اصلا نمیتونستم بلندشم بچمو شیربدم مجبوربودم راستش اطلاع هم نداشتم حالا سراین یکی زایمانم رعایت ...

ان شالله بسلامت دنیا میاد عزیزم🌹

من تا یک ماه فقط غذاهایی که ناهار میخوردم چلوگوشت و فسنجون و کباب و قیمه و  قرمه سبزی و لوبیا پ ...

ببخصید چجوری میرفتی دستشویی ک درد نیاد؟ یا بخیه ت وا نشه؟ من توالت فرنگی ندارم😞

اسم زایمان میاد میترسم

زایمان سخته ولی بعدش بچتو دوتا بوس میکنی سختیاش یادت میره 😅