2777
2789
عنوان

دلمه برگ

300 بازدید | 15 پست

سلام بچها خوبین میگم دلمه برگ انگور همون دلمه برگ مو هست؟؟

طعمش چطوریه ب خوبیه دلمه گوجه میشه

توحیاط پدریم درخت انگور داریم یعنی با برگش میتونم دلمه درست کنم؟؟ لطفن جواب بدید مرسی

عالیه

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشمزه تره 😃😃😃

اره با همونا

ولی خیلی زبر و کلفت نباید باشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

این غذا که جدید نیست یعنی تابحال ندیده بودی جایی؟

خیلی خیلی خوشمزه ست

من دلمه گوجه و بادمجون و فلفل و...درست نکردم تابحال و خوشمم نمیاد کلا

ولی برگ مو و برگ کلم سفید چرا

برگ های تازه و بزرگش رو بچین اونایی که چاک نداره وسطش

بشور میتونی همونجوری هم ببندی میتونی آب پز هم بکنی

من برگ تازه رو آب پز نمیکنم کنسروی ها رو آبپز میکنم فقط

بعدم موادت رو بذار توش و ببندی بچینی تو قابلمه ات

برا کف قابلمه ات هم از برگ های بدرد نخور بشور بذار روی اونا دلمه هات رو بچین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
این غذا که جدید نیست یعنی تابحال ندیده بودی جایی؟ خیلی خیلی خوشمزه ست من دلمه گوجه و بادمجون و فلف ...

میدونم جدید نیس دلمه گوجه خوردم از فلفل دلمه هم خوردم از بادمجون هم همینطور ولی این نخور ه بودم اسمش فقط شنیدم و عکس دیدم میخاستم بدونم

من تاحالانخوردم یعنی کلاجنوب همچی غذای درس نمیکنن البنه برگ انگور نیس اینجا خوشپزش حالا؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه