2777
2789

لایک لطفا 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ماسک موی فولیکا استفاده میکنم واسه موخوره و زبری موهام فعلا تاثیری نداشته آیا ادامه بدم خ ...

من به جز کار خودم شوهرمم ارایشی بهداشتی داره

قبلا خودم استفاده کردم بد نبوده انچنان خوبم نبوده 

اگ ماسک مو خوب میخوای زبری از بین بره ماسک مو یا دوفاز روغن خشخاش عالیه

[QUOTE=237249454]موهای منو تراشیدن 😁خیلیم پر پشت شد از بچگیم  یه مدت دوران بلوغ ریزش مو گرفتم رفتم دکتر ی محلو ...[/QUOTE

پارسال خودم کرونا گرفتم یه  روز هم دخترم مریض شد 

دو ماه بعد موهامون شروع به ریزش کرد .

یعنی میتونه به همین خاطر بوده باشه؟؟؟

احتمال زیاد مال همونه ریخته بیرون تازه  دستش نزن اصلا

چشم ممنون عزیزم فردا میرم ازمایشمو ب دکتر نشون بدم ببینه جوش هورمونی نیس بهش بگم بنظرت؟؟

کاربر @منو_همسریم هستم کاربریم تعلیق شده🥲🙂
سلام عزیزم پوستم خشکه ۲۴ سالمه  منافظ پوست من بازشده یکمم پوستم شل شده ،اگه دقت کنم چروک های ...

این چیزی که گفتی الان میشه تقریبا ۲و۳مشکل برا هر کدوم جدا باید چی استفاده کنی یکم طولانی اگ میشه بیا شخصیم فدات

[QUOTE=237249454]موهای منو تراشیدن 😁خیلیم پر پشت شد از بچگیم  یه مدت دوران بلوغ ریزش مو گرفتم ...

آره کرونام تو یه سری باعث ریزش شد 

تقویت کن موهاشو میتونی حنا بی رنگ بزاری واسش و روغن درمانی کنی موهاشو شبا بباف زیر سر و گردنش گیر نکنه ضعیف شه ريشش ماساژ بده آروم سرشو...

من به جز کار خودم شوهرمم ارایشی بهداشتی داره قبلا خودم استفاده کردم بد نبوده انچنان خوبم نبوده  ...

ممنونم 

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!