2777
2789
عنوان

خیلی از حرفِ مامانم ناراحت شدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 71 پست
اینکه با مامانت صمیمی باشی خیلی عالیه ولی یه حد و مرز هم بزار برای خودت مخصوصا به فامیل بنظر من تا م ...

اگر نگم و بعدا بفهمن که بدتره..تا حالا به عمه ام میگفتم مامانم ناراحت شد گفت به خودم حرفات رو بگو حالا که میگم اخم و تخم میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نگم و بعدا بفهمن که بدتره..تا حالا به عمه ام میگفتم مامانم ناراحت شد گفت به خودم حرفات رو بگو حا ...

وقتی یه چیز تموم بشه تو هم بلاک کردی و دیگه چت و همه چیز پاک و قرار نیست ادامه دار باشه یا تکرار بشه  دیگه ناراحتی یا نگرانی چرا ؟!!! به کس دیگه ای هم که نگفتی پس فقط خودت میمونی 

وقتی یه چیز تموم بشه تو هم بلاک کردی و دیگه چت و همه چیز پاک و قرار نیست ادامه دار باشه یا تکرار بشه ...

چون کار ایراد داشت قرار بود اصلاح بشه ..مجبور بودم دوباره باهاش رودررو شم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بابام عربه تعصب دارن شدید..

میدونم گفتی میکشنت فهمیدم کجاییه خدا صبرت بده عزیزم ببین هر جایی میری مادرت هم ببر یه وقت بهونه دستشون ندی بگو داداشت ببره بیاره تا بفهمن تو ریگی به کفشت نیس چی بگم والا  

اولا ک وقتی میبینی مامانت باهات دعوا میکنع نباید بهش بگی این چیزا رو. دوما ک نه تقصیر تو نبوده. من خ ...

مامانم بیشتر از عکس العمل بابام میترسه

در کل میگم با توجه به شناختی که داری از خانوادت بسنج مثلا من خودم با مامانم رفتیم یه کلینیک یه پسر اونجا تعریف و اینکه میتونم شمارتون داشته باشم گفتم نه و دیگه تموم شد ولی به مامانم گفتم بهم عادی گفت پیش میاد این چیزا دیگه کم کم در آینده هم ممکنه یکی ازت خوشت بیاد و بگه و... دربارش حرف زدیم ولی خب میگم تو باید خودتو بسنجی 

میدونم گفتی میکشنت فهمیدم کجاییه خدا صبرت بده عزیزم ببین هر جایی میری مادرت هم ببر یه وقت بهونه دستش ...

برا همین مجبور شدم بگم چون کار ایراد داره باید اصلاح بشه....مجبورم رودررو شم دوباره...نمیدونن کارم رو دادم به این آقاهه...وگرنه میاد مدرسه با معلممون دعوا میکنه ...همین الانم گفته باید تغییر رشته بدم

در کل میگم با توجه به شناختی که داری از خانوادت بسنج مثلا من خودم با مامانم رفتیم یه کلینیک یه پسر ا ...

مامانم خوبه...اون خودش از عکس العملای بابام میترسه بابام اصلا نمیدونه من کارم رو به این آقا دادم...

چون کار ایراد داشت قرار بود اصلاح بشه ..مجبور بودم دوباره باهاش رودررو شم...

در کل خیلی جدی تر از قبل وقتی دیدیش باش و خنثی 

ولی حداقل برای مسائل بعد و چیزای دیگه یه سبک سنگین کن همهههه چیز در نظر بگیر بعد مطرح کن 

ب نظرم چون چادری هستی خواسته مختو بزنه شاید طرف چادربودن براش مهمه

نه،فک نکنم...سنش زیاد بود