من رشته ام معماریه..یه درسمون کار عملی داشت ما دو بعدی رو طراحی کردیم معلممون گفت من طرح سه بعدی میخام شماره یه نفر رو داد بهمون گفت همه برید اینجا کار سه بعدی تحویل بدید بماند که فکر کنم آشناش بود و نفری ۱۵۰۰ ازمون گرفت...آقاهه ۵شنبه کارا رو تحویل داد..ما تو مدرسه تحویل گرفتیم...همه بودن ...منم قبلش زنگ زدم بهش ببینم کارم آماده یه؟شماره ام رو برداشته و از ۵ شنبه پیام میده اولش درباره کارای معماری و علاقه به رشته بود یه دفعه دیدم رفت به سمت مسائل خصوصی...به مامانم گفتم..بلاک کردم..من پوششم چادره ...مامانم دعوا میکنه باهام میگه بس که ساده ای و مثل بقیه دخترا زرنگ نیستی این اتفاقا باید فقط برای تو بیفته؟؟؟به دوستم گفتم فلانی به تو پیام داد بعد تحویل کار..میگه نه!!!من بابام و داداشم خیلی حساسن..مامانم میگه تو آخر با این کارات سرت رو به باد میدی!!!..واقعا من مقصرم؟؟؟
به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر نگم و بعدا بفهمن که بدتره..تا حالا به عمه ام میگفتم مامانم ناراحت شد گفت به خودم حرفات رو بگو حا ...
وقتی یه چیز تموم بشه تو هم بلاک کردی و دیگه چت و همه چیز پاک و قرار نیست ادامه دار باشه یا تکرار بشه دیگه ناراحتی یا نگرانی چرا ؟!!! به کس دیگه ای هم که نگفتی پس فقط خودت میمونی
میدونم گفتی میکشنت فهمیدم کجاییه خدا صبرت بده عزیزم ببین هر جایی میری مادرت هم ببر یه وقت بهونه دستشون ندی بگو داداشت ببره بیاره تا بفهمن تو ریگی به کفشت نیس چی بگم والا
در کل میگم با توجه به شناختی که داری از خانوادت بسنج مثلا من خودم با مامانم رفتیم یه کلینیک یه پسر اونجا تعریف و اینکه میتونم شمارتون داشته باشم گفتم نه و دیگه تموم شد ولی به مامانم گفتم بهم عادی گفت پیش میاد این چیزا دیگه کم کم در آینده هم ممکنه یکی ازت خوشت بیاد و بگه و... دربارش حرف زدیم ولی خب میگم تو باید خودتو بسنجی
میدونم گفتی میکشنت فهمیدم کجاییه خدا صبرت بده عزیزم ببین هر جایی میری مادرت هم ببر یه وقت بهونه دستش ...
برا همین مجبور شدم بگم چون کار ایراد داره باید اصلاح بشه....مجبورم رودررو شم دوباره...نمیدونن کارم رو دادم به این آقاهه...وگرنه میاد مدرسه با معلممون دعوا میکنه ...همین الانم گفته باید تغییر رشته بدم
به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......