2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اونقدر دوستش دارم و دوستم داره که جدا نشیم من فقط دارم خودمو ازار میدم😔فکرم مریضه کلا انگار کرم ...

باید ذهنتو پاک کنی وگرنه خیلی اذیت میشی.

درکت میکنم با هر حرفی جرقه میخوره و همه چی یادت میاد...🤦🏻‍♀️

شوهرم گوشیشو حتی حمومم میبره😐 و نمیزاره چک کنم ولی کلا چیزی ازش ندیدم. ولی😑بهش مشکوکم

خدایا معلومه که خبریه اگه ایرانسله گوشیش یه بار ازش بگیر ایرانسله من نصب کن تو گوشیه خودت باشماره اون بعد پیامو تو گوشیش بحذف ریز مکالماتش میاد برات...

همش فکر میکردم از شوهر من بدتر نیست ولی شوهر تو خیلی بدتره چرا وقتی میدونستی زنش شدی

شوهرتو چرا بده

چون دوسش داشتم واقعا اخلاقش و شخصیتیش خوبه فقط گذشتش گنده که کااااش هیچوقت نمیفهمیدمم 

خدایا معلومه که خبریه اگه ایرانسله گوشیش یه بار ازش بگیر ایرانسله من نصب کن تو گوشیه خودت باشماره او ...

از کجا بفهمیم کسی خط ما رو تو ایرانسل من نداره؟

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
عزیزم منم مث توام منکه هنوزم فراموش نکردم ☹ تازه من هیچی ندیدما چت و اینجوری چیزا ، فقط یکی اومد برا ...

خیلی بده همسرم که کلا فراموش کرده گذشته اونه اون فراموش کرده من نه 

اون زنه هم اومد باهام حرف زد 😔

شوهرتو چرا بده چون دوسش داشتم واقعا اخلاقش و شخصیتیش خوبه فقط گذشتش گنده که کااااش هیچوقت نمیفهمیدم ...

ببین عزیزم شوهرمنم خیانت کرده ولی دیوار حاشاش بلنده اینکه همسر شما افتخارهم میکنه دیونه کننده اس...بعدش چطوری زنه دیگه دست از سرش برداشت یهویی؟؟؟شاید هنوز زیرزیرکی ارتباط دارن؟

خیلی بده همسرم که کلا فراموش کرده گذشته اونه اون فراموش کرده من نه  اون زنه هم اومد باهام حرف ...

عزیزم اگه ازش مطمئنی کاری نمیکنه و زندگیتو دوس داری به کارای گذشتش فکر نکن دیگه

خیلیا بودن واقعا گناه کردن بعدشم توبه کردن و دیگه انجامش ندادن

اگه نمیتونی فراموش کنی هم مشاوره برو

حتما یه چیزایی بهت میگه که از کامنتای اینجا فراتره

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
نه خواهر دیگه مثه قبلاها در تکاپو نیستم هرکی هم خیانت کرد به یه ورم ولی تو نت سرچ کن میفهمی

آها مرسی

نه خیانتو نمیگم

میگم شاید کسی با شماره ما رفته باشه اونجا

چطور بیرونش کنیم

به هرحال ممنونم ازت❤