2777
2789
عنوان

خیانت همسر

646 بازدید | 68 پست

سلام تو دوران دوستی یک ماه باهم قهر بودیم که تو این مدت من فهمیدم با یه زن که ۱۱سال ازش بزگتره دوست بوده دوسال پیش و اون یک ماه هم با اون بود بعدش اومد اشتی منم که نفهم اشتی کردم بعد که توضیح داد اول با دختره اون زن دوست شده بعد زنه دعوتش کرده خونش به بهانه سوپرایز تولد برا دخترش و بقیشم که معلومه چیشده که چند ماه صیغه بودن گفت زنه تهدیدم میکرده مجبور شدم اون یک ماهو برم 

بعد ها تو چتاش با دوستاش فهمیدم با چند نفر دوست شده دوست دختر قبل از من هم قطعی بوده برا ازدواج ولی همون زنه رفته عکسای...رو بهش فرستاده اونم کات کرده 

خلاصه اینکه اینا همه گذشت منم با تفکر روشنفکرانه ی هرکسی یه گذشته ای داره و بخودش مربوطع و... باهاش ازدواج کردم الان ۳سال گذشته با اینکه همسرم خیلی دوستم داره و ازش مطمینم ولی همچنان این موضوع ازارم میده وقتایی که چتاش با دوستاش که یادش رفته پاک کنه رو میخونم کلی عذاب میکشم نمیتونمم به کسی بگم میدونم مقصر خودمم که همون اول نبایدبرمیگشتم تو رابطه نمیدونم چیکار کنم برم مشاوره یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکرده را تدبیری نیست.

کسی که مزه حرومی بره زیر دندونش ول کن نیست.قطعا الانم خبراییه و شما نمیدونی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

🤷‍♀️

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

عزیزم سعی کن فکر نکنی چون فقط حال خودتو بدمیکنی‌همین تو ک میگی الان مطمئنی ازش پس بیخیال گذشته حال دلتو بدنکن ارزش نداره

اگ دیدی خیلی تو این فکرای بهتر بری مشاور 

تواین سایت خوب نظر نمیدن

هزار بار ترکیده...😬 یه خانوم معلم۱۹ ساله.همسر آقای معلم☺️💚
جواب بدی دیگه ولت نمیکنه🤕

یعنی چی دیگه اون ادم سابق نمیشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای چطور با این اوصاف باهاش ازدواج کردی دیگ حتما باید بری مشاور

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗