2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 68 پست
مجردیم هر دو

خب ببین واقعا لزومی نداره ک بخواد شما رو برسونه 

و احتمالا نیتی داره از این کارا 

نه لزوما نیت بد 

ولی سعی کن خودت بری و بیای و زیاد اهمیت ندی

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین واقعا لزومی نداره ک بخواد شما رو برسونه  و احتمالا نیتی داره از این کارا  نه لزو ...

ی بار مردا رو با شلوارک تو بالکن دید میزدم 😂😂

این پسره منو دید 

بهم گفت دیگه اینجا نایستیا

گفتم چزا. گف ممکنه صحنه های جالبی نبینی

بنظرتون چرا اینجوزی گف؟

😐😐😐یا خدا پس تظاهر میکنه ب دوس داشتنت رابطه ج..سی قبل ازدواج هم داشت پ؟

درمورد من با دوستاش اصلا حرف نزده چون همشون منو میشناسن اون موقع هم بهش گفته بودم نباید کسی بفهمه باهمیم

نه از دوست داشتنش مطمینم

خب ببین واقعا لزومی نداره ک بخواد شما رو برسونه  و احتمالا نیتی داره از این کارا  نه لزو ...

ی بار مریض شده بودم 

خودش برام دمنوش درست کرد ..گف بخور

من نخوردم..گف چقدد خانم فلانی خوبه 

کااش بودش

گفتم چطور 

گف ب تغذیه اهمیت میده 

از اون روز ب بعدم همش اسم این زنه رو جلوم میبرد و میگف کااش بودش..یا میگف اگخ این زن بود الان بهم خوراکی میداد. گشنمع 

بنظرت چرا

شوهرم گوشیشو حتی حمومم میبره😐 و نمیزاره چک کنم ولی کلا چیزی ازش ندیدم. ولی😑بهش مشکوکم

قرار نیست چک کنی ولی باید انقد جسور باشی ک اجازه ندی ببره حمام.اینکه گوشیو میبره حمام نشونه خوبی نیست.چند تا برداشت میشع کرد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مهم الانه که کاری میکنه یا نه واس منم پیش اومده تاپیک زدم. ولی گذشته مهم نیست زیاد  ولی ما خ ...

اره اونقدر دوستش دارم و دوستم داره که جدا نشیم من فقط دارم خودمو ازار میدم😔فکرم مریضه کلا انگار کرم دارم همش مرور میکنم

😐اخ منم گوشیمو دصت اون نمیدم ولی خب خیانت نمیکنم ک میگم شاید من نمیدم اونم از من قایم میکنه😕

مردا با زنا خیلییییی فرق دارن 

شما هم بهتره اینقد ساده نباشی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
مثلا گفته فلانی زندگیمو خراب کرده عکسامونو براش فرستاده یا از حال بدش و دلتنگیش برا دوست دختر قبلیش ...

همش فکر میکردم از شوهر من بدتر نیست ولی شوهر تو خیلی بدتره چرا وقتی میدونستی زنش شدی

اره اونقدر دوستش دارم و دوستم داره که جدا نشیم من فقط دارم خودمو ازار میدم😔فکرم مریضه کلا انگار کرم ...

عزیزم منم مث توام منکه هنوزم فراموش نکردم ☹ تازه من هیچی ندیدما چت و اینجوری چیزا ، فقط یکی اومد برام از گذشته گف هنوز بهش فک میکنم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂