2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

272 بازدید | 29 پست

سلام خانوما کیا بودن خانواده همسرشون غالب صاحب جنسیت پسر باشن مثلا مادرشوهر۵ تا پسر جاری ها هر کدوم یکی دوتا پسر ...بعد کسی دختر داربشه تو همچین خانواده ای😜

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

🤣اگه دختر باشه دارش میزنن قطع رابطه میکنن

تهمت میزنن و کلی حرف بارت میکنن این این‌دختره نمیتونه پسر بیاره

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

این تبعیض جنسیتی هنوز خز نشده تو ایران؟؟

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣اگه دختر باشه دارش میزنن قطع رابطه میکنن تهمت میزنن و کلی حرف بارت میکنن این این‌دختره نمیتونه پس ...

خوبپ

از نظر علمی ش میگم

من خانواده شوهرم‌ کلا همه پسر دارن بعد جاریم هم دوتا پسر منم ی پسر ایندفعه ولی دختر شد خیلی خوشحالن البته که تبعیض نه ولی خوشحالن که بالاخره نوه دختر دارن عموم هم همینطوره سه تا پسر دوتا نوه اونام پسر تا الان که نوه سومش دختر شد اونم خیلی خوشحاله خیلییییی

اگه مخالفی ریپ نزن

من خانواده شوهرم‌ کلا همه پسر دارن بعد جاریم هم دوتا پسر منم ی پسر ایندفعه ولی دختر شد خیلی خوشحالن ...

خیلی خوشبحالت 😍اینام عاشق دخترن دیگه کبود کردن ما رو.انشاالله خدا برات نگهش داره.خواهر شوهر پس نداری؟

خیلی خوشبحالت 😍اینام عاشق دخترن دیگه کبود کردن ما رو.انشاالله خدا برات نگهش داره.خواهر شوهر پس ندار ...

چرا دارم منظورم این خانواده پر پسری هستن شاید کل دختر عموها بشن ۴تا بعد پسر عموها نزدیک ۲۰نفر کلا دختر کمه توشون

اگه مخالفی ریپ نزن

چرا دارم منظورم این خانواده پر پسری هستن شاید کل دختر عموها بشن ۴تا بعد پسر عموها نزدیک ۲۰نفر کلا دخ ...

نه من مادرشوهرم دختر نداره اصلا .واسه این پس یه روزنه امیدی داشتین.شوهرم میگه از من هر چی باشه پسره تا ۵ تا واسه .واسشم مهم نیست میگه یه بچه کافیه