2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تبعیض جنسیتی هنوز خز نشده تو ایران؟؟

نه تبعیض چیه طبیعیه آدم دوست داشته باشه هردوجنس وداشته باشه .نه اینکه دختر بالاتره یا پسر .

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اسی خواستی اگه تواقدامی،تاریخ تولدت روبگو آرزوی خاندان شوهرتوبرآورده کنم😅

نه اقدام نیستم شوهرم فعلا راضی نیست 😭

من خانواده شوهرم همه پسر خودشونم ۴ تا داداش جاری بزرگم فقط یه دختر داره با پسر وسطی هم سه تا پسر خودمم گل پسر باردارم😍

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من خانواده شوهرم همه پسر خودشونم ۴ تا داداش جاری بزرگم فقط یه دختر داره با پسر وسطی هم سه تا پسر خود ...

خدا برات نگه داره جاری بزرگت پس خیلی خوش شانسه😂

خیلی خوشبحالت 😍اینام عاشق دخترن دیگه کبود کردن ما رو.انشاالله خدا برات نگهش داره.خواهر شوهر پس ندار ...

عزیزممم اگر جنسیت جنین براتون خیلی مهمه میتونید از متخصص زنان مشورت بگیرید. الان خیلی روش های علمی و ثابت شده ای هستش که پزشکا دارن استفاده میکنن. دوست منم اتفاقا عاشق دختر دار شدن بود رفت پیش همین خانم دکتر الان خداروشکر 2 تا دختر داره

عزیزممم اگر جنسیت جنین براتون خیلی مهمه میتونید از متخصص زنان مشورت بگیرید. الان خیلی روش های علمی ...

ممنونم عزیزم حتما.اما بیشتر آی وی اف ومعرفی می کنن

ممنونم عزیزم حتما.اما بیشتر آی وی اف ومعرفی می کنن

آره روش ivfهم خیلی میتونه کمک کنه . من از دکتر مهشید کریمی خیلی دیدم که مراجعینش راضی بودن اگ این روش رو نمیخوای میتونی از خودشون مشاوره بگیری با توجه به شرایط هر فردی بهتر میتونن راهنمایی کنن. تلفنی هم مشاوره میدن 

آره روش ivfهم خیلی میتونه کمک کنه . من از دکتر مهشید کریمی خیلی دیدم که مراجعینش راضی بودن اگ این رو ...

ممنونم عزیزم

خدا برات نگه داره جاری بزرگت پس خیلی خوش شانسه😂

اره همش میگه من فقط دختر دادم مارو بیچاره کرده با دختر داشتنش به نظر من چه اهمیتی داره بچه باید اهل باشه و صالح دخترم بخواد پدرمادرشو بزنه به پاش میزنه پس به ذات اولاد بستگی داره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اره همش میگه من فقط دختر دادم مارو بیچاره کرده با دختر داشتنش به نظر من چه اهمیتی داره بچه باید اهل ...

بگو از هنرت نیست که ..خدا داده .خودت چی داری از خودت😂😂