2777
2789
عنوان

میشه بیاین

141 بازدید | 25 پست

امروز خواهرم و مامانمو برا شام دعوت کردم.

الان چندوقته زنداداشم ب من محل نمی ذاره سلام نمیکنه و... 

ولی شوهرم چون با برادرم دوستند،  زنگ زد داداشمو زنداداشمو دعوت کرد بیاند.

در صورتیک بقیه داداشام ک بامن خیلی خوبند و به من خیلی محبت کردندو دعوت نکرد. 

دارم روانی میشم. 

بهش میگم چرا من ک میگم دعوت نکن، میکنی

چیکار کنم

منو جلو زنداداشم سبک کرد

زنداداشم منو می بینه روشو اونور می کنه. سلام نمی کنه

میگم بدون هماهنگی من کار نکن

هرچی میگم داداشمو دعوت نکن گوش نکرد. 

الان دارم از غصه می میرم. 

اخه چرا من باید انقد جلو زنداداشم ضایع بشم 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

نظر من براش مهم نیست اصلا. 

هرکار بخواد میکنه. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

چیکار کنم میگین

کلی سرش جیغ کشیدم. ایا کارم درسته یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دلم نمی خواست اونا بیان خونم

منو می بینه سلام نمیکنه

اصلا هم ضایع نشدی 🤔🤔🤔 نمیفهمم چرا اینجوری فکر میکنی

وقتی من نمیخوام یکی بیاد خونم. آیا دعوتش کنه درسته؟ 

چیکار کنم میگین کلی سرش جیغ کشیدم. ایا کارم درسته یا ن

نه

یه کم بزرگوار و متین و خانم باش

حتما داداشت یه منفعت داره براش

مردا عاقلندخیلیاشون احساسی عمل نمیکنن بهش اعتماد داشته باش و ازش مودبانه و خانومانه سوال کن که علت دعوتش چی بوده 

اصلا هم ضایع نشدی 🤔🤔🤔 نمیفهمم چرا اینجوری فکر میکنی

برا اینکه زنداداشم محل بهم نمیده ولی ما دعوت کردیم خونمو و بهترین غذا و احترامو دادیم

نه یه کم بزرگوار و متین و خانم باش حتما داداشت یه منفعت داره براش مردا عاقلندخیلیاشون احساسی ع ...

خیلی خیلی عصبیم. بگو چیکار کنم الان

وقتی من نمیخوام یکی بیاد خونم. آیا دعوتش کنه درسته؟ 

توضیح دادم بهت

مطمئن باش همسرت نمیخواد که از لج تو اونارو‌ دعوت کنه اگه اینجوری باشه که یعنی زندگیتون ریشه ایی خرابه

یه چیزی پشتش‌ هست مطمئن باش

حالا کاریه مادی  یا هرچی

مثل آدمای بزرگ و خانوم رفتار کن گاها جیغ و داد هیچوقت چیزیو درست نمیکنه مگه همسرت مریض باشه و از اینا باشه که با دعوا درست میشه و گرنه فقط پیشش سبک میشی

برا اینکه زنداداشم محل بهم نمیده ولی ما دعوت کردیم خونمو و بهترین غذا و احترامو دادیم

زن داداشت سبک شده به نظرم چون ظرفیت احترام رو نداشته

خورده و تشکر نکرده یعتی شخصیت نداشته

تو چرا به خودت میگیری

توضیح دادم بهت مطمئن باش همسرت نمیخواد که از لج تو اونارو‌ دعوت کنه اگه اینجوری باشه که یعنی زندگیت ...

یعنی اگه باهاش دعوا کنم پیشش سبک میشم؟؟؟ 

بنظرت داداشت مهمنره یا زنش؟حالا ی بارم ی داماد با برادرزنش خوبه تو کاری کن ک بد شن باهم از خدات باشه ک همسرت انقد باداداشت اوکیه ک زنگ میزنه دعوت میکنه چکار ب زنش داری خب تو هم باش سنگین باش بزار بگن زن داداشت عاقل نیس اما فلانی چ زن عاقلیه ک دعوت کرده

دختر سیاستت کو؟؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
یعنی اگه باهاش دعوا کنم پیشش سبک میشم؟؟؟ 

بستگی به شخصیت همسرت داره

باید ببینی واکنشش ‌به عصبی شدن تو چیه

بعضی مردا توانشو ندارن و خسته میشن

بعضیا خوششون میاد و برده میشن

باید ببینی وقتی عصبی میشی رفتار بعدش چیه

چندوقته ازدواج کردی؟