2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
خیلی خیلی عصبیم. بگو چیکار کنم الان

هیچی بگیر بخاب زن داداشتم ب ی ورت حساب نکن👌

بیکاری بخاطر یکی دیگه خودتو شوهرتو دلخور و ناراحت کنی؟اصلا اون ارزش داره ک بخاد رابطه شماباشوهرت خرابشه؟؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شخصیت همسرت داره باید ببینی واکنشش ‌به عصبی شدن تو چیه بعضی مردا توانشو ندارن و خسته ...

خخخ شوهرمن موقع جیغ و دادمن فقط سکوت میکنه من هی طوطی وار میگم😂😂خالی ک میشم حرف میزنه 😂بعد جالبه ک من دیگه یادم میره ک سرچی بحث بود یا اصلا چی  میگفتم اینقد😂😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
هیچی بگیر بخاب زن داداشتم ب ی ورت حساب نکن👌 بیکاری بخاطر یکی دیگه خودتو شوهرتو دلخور و ناراحت کنی؟ ...

الان فرض داداشت محل بهت نمیذاره سلام نمیکنه و اگه شما نخوای زنداداشتو دعوت کنی و شوهرت مخصوصی زنگ بزنه دعوتش کنه ناراحت نمیشی ایا؟ 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

الان تازه 4ماهه. 

بابا بدبختو بزا یکی دوسال بگذره بعد عصبی. شو براش😬😬😬 نگه زنه از اول مشکل داشت😃😃😃

من بعد ۵ سال امسال یه کم قاطی کرده بودم

همسرم همش با خودش میگفت آخه نونت نبود آبت نبود داشتی زندگیتو میکردی 😃😃😃 ولی از ما گذشته دیگه وابسته شده و خوبیهای و حاطرات زیادی تو زندگی داریم با این وجود شروع کردم قرص ضدافسردگی خوردن

الان روزای خوب و با رودروایسی تون باید باشه

تازه زندگی زیر یه سقفو‌ شروع کردید

الان فرض داداشت محل بهت نمیذاره سلام نمیکنه و اگه شما نخوای زنداداشتو دعوت کنی و شوهرت مخصوصی زنگ بز ...

داداش ندارم😆😆

اما فرض ک داشتم اول ناراحت میشدم بعدش ن چون حال کردم شوهرم داداشمو ادم حساب کردو دعوت کرد برعکس جلو زن داداشم باشوهرم هی عزیزمو عشقم پیگفتم تا بترکه از حسادت بعدم با خاهرومادرم بگو بخند و بااون رفتاری مثل خودش میداشتم باش😉😉

خخخ شوهرمن موقع جیغ و دادمن فقط سکوت میکنه من هی طوطی وار میگم😂😂خالی ک میشم حرف میزنه 😂بعد جالبه ...

😃😃😃😃 خیلی خوب و صبوره‌ البته توام خوبی که یادت میره‌ بعضیا‌ یه بحثو‌ خیلی کِش میدن این خیلی میره رو مخ

میشینن‌ با خودشون صحبت میکنن‌ و قضیه رو بزرگ و جنایی میکنن‌ و. و. و. 

😃😃😃😃 خیلی خوب و صبوره‌ البته توام خوبی که یادت میره‌ بعضیا‌ یه بحثو‌ خیلی کِش میدن این خیلی میره ...

من برعکس شوهرم ی ادم قاطی و زود جوشم سریع عصبی میشم و خونم بجوش میاد البتع یکم فشار عصبی رومه براهمین بدترشدم اما شوهرم ن خیلی ارومه سعی میکنه صداش بالانره کلا دیرعصبی میشه خداااااااااروشکر 

من برعکس شوهرم ی ادم قاطی و زود جوشم سریع عصبی میشم و خونم بجوش میاد البتع یکم فشار عصبی رومه براهمی ...

شوهر من افتضاحه‌

هواسم‌ نباشه بهش بگم تو یا یه مخالفت کوچیک باش بکنم که محترمانه و با ایما و اشاره و از راهای دیگه باشه تمومه دیگه زندگی رمانتیک و عاشقونم‌ جنگ و خونریزی میشه

فقط باید با سیاست عقایدمو‌ بیان کنم