2821
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
خیلی خیلی عصبیم. بگو چیکار کنم الان

هیچی بگیر بخاب زن داداشتم ب ی ورت حساب نکن👌

بیکاری بخاطر یکی دیگه خودتو شوهرتو دلخور و ناراحت کنی؟اصلا اون ارزش داره ک بخاد رابطه شماباشوهرت خرابشه؟؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی به شخصیت همسرت داره باید ببینی واکنشش ‌به عصبی شدن تو چیه بعضی مردا توانشو ندارن و خسته ...

خخخ شوهرمن موقع جیغ و دادمن فقط سکوت میکنه من هی طوطی وار میگم😂😂خالی ک میشم حرف میزنه 😂بعد جالبه ک من دیگه یادم میره ک سرچی بحث بود یا اصلا چی  میگفتم اینقد😂😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
هیچی بگیر بخاب زن داداشتم ب ی ورت حساب نکن👌 بیکاری بخاطر یکی دیگه خودتو شوهرتو دلخور و ناراحت کنی؟ ...

الان فرض داداشت محل بهت نمیذاره سلام نمیکنه و اگه شما نخوای زنداداشتو دعوت کنی و شوهرت مخصوصی زنگ بزنه دعوتش کنه ناراحت نمیشی ایا؟ 

آقاییکه خودش سرچهارراه درست شده و بی ناموسه لطفا درخواست دوستی بده.

الان تازه 4ماهه. 

بابا بدبختو بزا یکی دوسال بگذره بعد عصبی. شو براش😬😬😬 نگه زنه از اول مشکل داشت😃😃😃

من بعد ۵ سال امسال یه کم قاطی کرده بودم

همسرم همش با خودش میگفت آخه نونت نبود آبت نبود داشتی زندگیتو میکردی 😃😃😃 ولی از ما گذشته دیگه وابسته شده و خوبیهای و حاطرات زیادی تو زندگی داریم با این وجود شروع کردم قرص ضدافسردگی خوردن

الان روزای خوب و با رودروایسی تون باید باشه

تازه زندگی زیر یه سقفو‌ شروع کردید

الان فرض داداشت محل بهت نمیذاره سلام نمیکنه و اگه شما نخوای زنداداشتو دعوت کنی و شوهرت مخصوصی زنگ بز ...

داداش ندارم😆😆

اما فرض ک داشتم اول ناراحت میشدم بعدش ن چون حال کردم شوهرم داداشمو ادم حساب کردو دعوت کرد برعکس جلو زن داداشم باشوهرم هی عزیزمو عشقم پیگفتم تا بترکه از حسادت بعدم با خاهرومادرم بگو بخند و بااون رفتاری مثل خودش میداشتم باش😉😉

خخخ شوهرمن موقع جیغ و دادمن فقط سکوت میکنه من هی طوطی وار میگم😂😂خالی ک میشم حرف میزنه 😂بعد جالبه ...

😃😃😃😃 خیلی خوب و صبوره‌ البته توام خوبی که یادت میره‌ بعضیا‌ یه بحثو‌ خیلی کِش میدن این خیلی میره رو مخ

میشینن‌ با خودشون صحبت میکنن‌ و قضیه رو بزرگ و جنایی میکنن‌ و. و. و. 

😃😃😃😃 خیلی خوب و صبوره‌ البته توام خوبی که یادت میره‌ بعضیا‌ یه بحثو‌ خیلی کِش میدن این خیلی میره ...

من برعکس شوهرم ی ادم قاطی و زود جوشم سریع عصبی میشم و خونم بجوش میاد البتع یکم فشار عصبی رومه براهمین بدترشدم اما شوهرم ن خیلی ارومه سعی میکنه صداش بالانره کلا دیرعصبی میشه خداااااااااروشکر 

من برعکس شوهرم ی ادم قاطی و زود جوشم سریع عصبی میشم و خونم بجوش میاد البتع یکم فشار عصبی رومه براهمی ...

شوهر من افتضاحه‌

هواسم‌ نباشه بهش بگم تو یا یه مخالفت کوچیک باش بکنم که محترمانه و با ایما و اشاره و از راهای دیگه باشه تمومه دیگه زندگی رمانتیک و عاشقونم‌ جنگ و خونریزی میشه

فقط باید با سیاست عقایدمو‌ بیان کنم