2777
2789
عنوان

شمش طلا

11550 بازدید | 21 پست

سلام 

خانم ها من می خواستم شمش طلا ۱۸ عیار و ۲۴ عیار بخرم 

برای سرمایه گذاری بلندمدت( حداقل ۱۰ سال بمونه )

ولی مادرم میکه طلافروشی ها نمی خرن و رو دستت می مونه 

به نظرتون برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید 

کلا تو چی سرمایه گذاری کنم که تو دراز مدت بدردم بخوره طلا هم نمی تونم بخرم تا بخوام جمع کنم همون اندازه روش می ره

شمش هجده عیار نداریم شمش عیارش۲۴،طلا آبشده عالیه،سکه نخر دوست داداشم بهش بکی طلا داد نگو عیار سنج نزد سکه ضرب کرده تقلبی دراومده الان تو اوین به سر میبره طلا ابشده بگیر که بتونی تست کنی نه شمش که پلمپ

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمش هجده عیار نداریم شمش عیارش۲۴،طلا آبشده عالیه،سکه نخر دوست داداشم بهش بکی طلا داد نگو عیار سنج نز ...

اخه تو دیجی کالا دیدم زده بود ۱۸ عیار  

طلای ابشده چطوره ؟قیمتش؟ و از خود طلافروشی باید بگیری؟

اخه تو دیجی کالا دیدم زده بود ۱۸ عیار   طلای ابشده چطوره ؟قیمتش؟ و از خود طلافروشی باید بگیری؟

اون چرت نوشته از دیجی شمش محمد فقط بخر همین،اره برو طلا فروش زیر پنج گرم نیست ابشده،تهرانی برو امامزاده خسن یا بازار بخر مزکز بخر ذرصدش بپرس بگو چند درصد میفروشین یک درصد عالیه تا دو میتونس قبول کنی بیشتر نه دنبال یک درصد باش فقط

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خانم ها کسی نظری نداره؟ الان تاپیک زده بودم مادر شوهرم کتکم زد همه نظر می دادن    

من داداشم طلا ساز بود ایران نیست با  دوستاشم تو بازار تهران درارتباط ذوست شوهرم طلافروشه انقدری هردیم کردم سردرمیارم آبشده و شمش محمد فقط می تونی سیم کارت ۹۱۲بخری سودش عالیه

واقعا یعنی با سیم کارت هم میشه سود کرد؟

بله ولی اینم بگم طلا دولت نمیفهمه که یارانه و...قطع کنه ولی سیم کارت میفهمه

اون چرت نوشته از دیجی شمش محمد فقط بخر همین،اره برو طلا فروش زیر پنج گرم نیست ابشده،تهرانی برو امامز ...

یعنی از همین طلافروشی های مرکزی بخرم ؟از همون جایی طلافروشی ها طلا میارن؟

یعنی از همین طلافروشی های مرکزی بخرم ؟از همون جایی طلافروشی ها طلا میارن؟

طلا فروشا که نمیرن حایی کارگاه طلاسازی طلا پخش میکنن یا طلافروشا میرن طرح سفارش میدن،منطقه خونتون بخاطر اجاره و...درصد بیشتر میدن ولی مرکز برای فروش از بقیه کمتر میفروشن که بتونن بفروشن‌ تنوع طلاشون وزناشون بیشتره سعی کن طلا قرمز شد بخزی چند وقت دیکه قرمز میشه همون روز بخر تو رشد نخر هیچ‌وقت ولی بازر تهران‌ همشون طلا هریدن دوست داداش برای کارگاهشون چهار کیلو پنج‌کیلو خریدن نگهداشتن برای سرمایه میگن دو میلیون میشه

شما نمی دونید تو کرج طلافروشی های مرکزی کجا هستن؟

نه بری امامزاده حسن برات بهتره,حالا درثد بپرس ببین اونحا چند درصد میدن یک درصد خوبه اکه نبود برو امامزاده حسن نبود برو بازار تهران بعدم تنها نرو بازار

نه بری امامزاده حسن برات بهتره,حالا درثد بپرس ببین اونحا چند درصد میدن یک درصد خوبه اکه نبود برو اما ...

اره می رم می پرسم ولی یکم می ترسم سرم کلاه بره چون تاحالا از امام زاده حسن طلا نخریدم معمولا از آشنا می خرم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز