حدود ده ساله پودر نوره برای زدودن موهای زائد بدن استفاده میکنم راضیم حتی یکبار جو گیر شدم یکی دو بار رفتم آرایشگاه اپلاسیون کردم اما ناراضی بودم همش شد جوش و لک و ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قشنگ از ته نمیزنه مثل ژیلت مثلا بعدش دست میکشم سیخ سیخ 😐
نوره اصل اصلا تیغ تیغی نمیشه تازه بعدشم نرم میشه😍
ی صلوات برای سلامتی تو دلی هام میفرستی؟ممنونم مهربون 🥰. تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫: tork👩🏻🦱✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶🌫️🤔چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید! ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه!#دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
چرا بو داره کل خونه رو در بر میگیره اصلا مناسب خونه های آپارتمان نیست
برا من بوش تو حموم بعدش یکم میشورم حموم بوش میره اصن اینجوری نی بوش خیلی ام خوبه😅
ی صلوات برای سلامتی تو دلی هام میفرستی؟ممنونم مهربون 🥰. تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫: tork👩🏻🦱✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶🌫️🤔چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید! ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه!#دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
جدی؟؟؟چند وقت یبار باید استفاده کرد؟؟میشه راهنماییم کنی منم کیست سینه دارم
من هر روز استفاده میکردم
تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمیآییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
از کجا میدونی که اصل روش چیز خاصی مینویسه منم پودر گرفتم ولی هم جا میمونه هم زیر در میاد
نمدونم از یک جای معتبر میگیرم