2777
2789
عنوان

کیا توی حموم نوره استفاده میکنن

289987 بازدید | 745 پست

حدود ده ساله پودر نوره برای زدودن موهای زائد بدن استفاده میکنم راضیم حتی یکبار جو گیر شدم یکی دو بار رفتم آرایشگاه اپلاسیون کردم اما ناراضی بودم همش شد جوش و لک و ....

نظر شما چیه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم استفاده میکنم اما از ته نمیزنه موهارو یکم جامیمونه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
نوره چی هست

یک پودر درمانی سنتی هست همون موبر منتها این اصلشه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

منم دوس دادم استفاده کنم  چقدر باید آب مخلوط کنی ؟؟ میزان غلظتش منظورمه

نباید خیلی شل شه . ابجوش بریزی خیلی کم به حالت سفتی متعادل در بیاد نه زیاد شل نه زیاد سفت

ی عمر اپیلاسیون میکردم و داغون. الان چندساله پودر میزنم راحت خداروشکر

اپلاسیون که به من نساخت .