iamthequeen مدیر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 عنوان یه سوال.... | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست میگم اگه به یکی با شماره ای ک براش ناشناسه زنگ بزنیم یا پیامک بدیم اون میتونه شماره رو ببره به مخابرات بفهمه کیه؟نپرسین برا چی ک میخوام به یکی زنگ بزنم خودمو جای کسی دیگ بزنم ازش سوال کنم 😶 دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸 1401/02/23 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamthequeen مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 دیگ باید ی شناختی داشته باشی ولی پسرا اصلا اینچیزا براشون مهم نیس که بخوان پیگیری کنن شب بخوابن فردا ... پسر نیس بدبختی هم همینه خخ دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
iamthequeen مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 درمورد اسم مهدیس چ رنگی میبینی؟؟ اسم دوستمه تو سایت سرمه ای با دونه های ریز قرمز دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
دخترتخسم،، عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 192 سرمه ای با دونه های ریز قرمز تو هم بیماری حس امیزی داری؟؟؟ دم خودم گرم که... ⇦ نه فیکم✖ ⇦نه آسم✖⇦نه خاصم✖ ⇦من اینم👇 ⇦يه تخس با كلاسم ツ
mary_sa عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 580 پسر نیس بدبختی هم همینه خخ دخترم باشه بنظرم تا حد مخابرات پیش نمیره
iamthequeen مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 تو هم بیماری حس امیزی داری؟؟؟ گاهی اوقات اسما رو با رنگ میبینم تو ذهنم نمیدونم شایدم بیمارمبیماریه قشنگیه دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸