2777
2789
عنوان

یه سوال....

145 بازدید | 19 پست

میگم اگه به یکی با شماره ای ک براش ناشناسه زنگ بزنیم یا پیامک بدیم اون میتونه شماره رو ببره به مخابرات بفهمه کیه؟

نپرسین برا چی ک میخوام به یکی زنگ بزنم خودمو جای کسی دیگ بزنم ازش سوال کنم 😶

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدنش میشه

میتونه بره مخابرات بگه فلان شماره به نام کیه؟

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

پس خطریه بیخیال بهش پیام نمیدم 🤣چون به اسم بابای طفلکمه

اره ولی بعید میدونم انقدر بیکار باشه اخه انقدر راحتم نیس

زیاد اشنا نیس ممکنه بیکار و سریش باشه 

آره

درمورد اسم مهدیس چ رنگی میبینی؟؟ اسم دوستمه تو سایت 

دم خودم گرم که...                                                                 ⇦ نه فیکم✖                                                                      ⇦نه آسم✖نه خاصم✖   ‌‌‌                                                                    ⇦من اینم👇                                                                       ⇦يه تخس با كلاسم ツ
زیاد اشنا نیس ممکنه بیکار و سریش باشه 

دیگ باید ی شناختی داشته باشی ولی پسرا اصلا اینچیزا براشون مهم نیس که بخوان پیگیری کنن شب بخوابن فردا یادشون میره از من گفتن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز