2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 44 پست

عزیز دلم میتونی در مورد مشکل کلیه اش با یه پزشک مشورت کنی که مشکل ساز نباشه 

و این رو هم بدون اخلاق مهمترین معیاره حالا چون اختلاف سنی هم دارین ولی هم میتونی کنار بیایی هم معلوم نیست که دیگه عالیه میشه 

ایشالا که بهترین تصمیمو بگیری💜

محبت تجارت پایاپای نیست🌹🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون ۳۳ من ۱۷  البته من عقلم خیلی بیشتر از سنم میرسه تعریف نباشه من یک سال هم پرشی خوندم یعنی ...

راستش من ٣٤ سالمه با عقل الانم بهت ميگم قبول كن

از همه لحاظ ازش مطميني اهل ورزشم هست وضع مالي شم خوبه مطمين باش نسبت به سنش با اين اوضاع هميشه جوان تر هم ميمونه

قضیه چیه مردای بالای ۳۰ سال با دخترای زیر۲۰ سال ازدواج میکنن😐

کودک همسری مد شده؟

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
ایشون ۳۳ من ۱۷  البته من عقلم خیلی بیشتر از سنم میرسه تعریف نباشه من یک سال هم پرشی خوندم یعنی ...

قبول کن

هیچ کسی از فرداش خبر نداره

دور از جوون همه 

یکی با کلی بیماری 100 سال زندگی میکنه یکی با تن سالم.... 

دور از جون همه 

به یه دکتر خوب مراجعه کنید و با اطمینان زندگی کنید

قضیه چیه مردای بالای ۳۰ سال با دخترای زیر۲۰ سال ازدواج میکنن😐 کودک همسری مد شده؟

واقعا نمیخوام از این کار حمایت کنم😂ولی چون خودمم زیاد،دیدم مورد های اینجوری نشستم اطرافم و دیدم متوجه شدم دخترایی که سنشون میره بالاتر از زمین و زمان ایراد میگیرن به هیچ عنوان جواب بله به کسی نمیدن ولی کسایی که سنشون پایین تره راحت تر ازدواج میکنن البته کلی نیست ولی چیزیه که من اطرافم دیدم