2777
2789
عنوان

+عکس

337 بازدید | 44 پست

من ی خواستگار دارم که ازم ۱۶ سال بزرگتر هست شرایطش ( خیلیییی خوش اخلاقه یعنی تو اوج عصبانیت هم می‌خنده خیلی با درک هست مهربووووون اهل ورزش اهل مسافرت بیرن رفتن شیطونی اینجور کارارو خیلی دوست داره پاک هست اهل هیچی نیست خوش‌تیپ پولدار هم هست خانوادشم عین ماه میمونن از جمله که پسر عمم هم هست خیلی کمتر از سنش میزنع ولی من یکمی تپل هستم بیشتر از سنم میزنع یعنی بهم میایم فقط یک کلیه اش نارسایی داره از بچگی . ) این شرایطش بود اینو میدونم مثل این با این شرایط دیگه برام پیدا نمیشه نمیدونم قبول کنم یا نه 😭😭😭+عکس

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتتون چند ساله تونه عکس خودتم بذار

ایشون ۳۳ من ۱۷ 

البته من عقلم خیلی بیشتر از سنم میرسه تعریف نباشه من یک سال هم پرشی خوندم یعنی ۱۷ سالگی توی این سن دیپلم گرفتم 

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹

دختر دايي من خوشگل عين فندقه شوهرش ازش ١٤ سال بزرگتره اصلا خوشتيپ و خوشگل هم نيست شوهرش

ولي او بيا ببين دختر داييم رو لاي پر قو نگرش داشتن 

داييم و زنداييم از زمين تا اسمون از دومادشون راضي ان