malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 عنوان کمک 113 بازدید | 15 پست سلاممن بعضی وقتا به خصوص شب موقع خواب تو سرم صدا احساس میکنم صداهای حرف زدن یک یا چند نفراین چه مشکلیه در ضمن وسوواس فکری هم دارممیترسم روانپریشی باشه 1401/02/23 | 14:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saghi_a عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1334 من تو زندگیم ی سری لحظات سخت داشتم و نتاسفانه گاهی شبها احساس میکنم کسی ارام گریه میکنه به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 سلام دوست عزیزچندوقته این صداهارومیشنوی صداهابلندهستن صدای 1 یاچندنفرهواینک چندسالته جدیدا مشگلی یاچیزی کباعث درگیری فکرت بشه من نی نی یارنیستم😊
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 سلام دوست عزیزچندوقته این صداهارومیشنوی صداهابلندهستن صدای 1 یاچندنفره واینک چندسالته ... دوسال پیش یه شوک بدی تو زندگیم وارد شد فک کنم از اون موقعست معلوما صدای کسایی ک تو روز باهاشون صحبت کردمو میشنوم۲۴ سالمه
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 دوسال پیش یه شوک بدی تو زندگیم وارد شد فک کنم از اون موقعست معلوما صدای کسایی ک تو روز باهاشو ... صداهامدام تکرارمیشین یعنی یک کلمه یاحرف هی تکرارمیشه یانه درهم هستنبعدشنیدن این صداها حالت تهوه هم داری سر دردچطورمیزان خواب روزانت چطورهچقدرمیخوابی چ ساعتی ومعمولااین صداهاروچ وقتی میشنونی زمان خاصی داره من نی نی یارنیستم😊
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 نه صداها در هم هستن بیشتر مواقع اصلا نمیفهمم صداها چی میگن و تا به خودم میام صداها از بین میرن معمولا زمانی ک سرمو میزارم و چشامو میبندم واسه خواب صداها میان حالتی بین خواب و بیداریه انگار
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 خوب بگوببینم قبل خواب شدهب این فکرکنی ک الان این صداهامیاد من نی نی یارنیستم😊
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 خوب بگوببینم قبل خواب شدهب این فکرکنی ک الان این صداهامیاد قبل اینکه صدا بشنوم خودم بگم الان صدامیاد؟؟ نه اصلا تو حالت اگاهیم معمولا صدا نمیاد
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 قبل اینکه صدا بشنوم خودم بگم الان صدامیاد؟؟ نه اصلا تو حالت اگاهیم معمولا صدا نمیاد نه ببین زمانی ک دراض کشیدی اماده خوابی ممکن این فکربیادک الان من این صداهارومیشنونم من نی نی یارنیستم😊
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 خوب برای اینک این صداهارونشنوی کاریم کردی من نی نی یارنیستم😊
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 نه ببین زمانی ک دراض کشیدی اماده خوابی ممکن این فکربیادک الان من این صداهارومیشنونم نه من اصلا فکر نمیکنم ک ممکنه صدا بیاد
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 خوب برای اینک این صداهارونشنوی کاریم کردی نه ففط چندوقت پیش واس یه مشکل دیگه رفتم دکتر گفت اختلال روان تنی یا همون سایکوسوماتیک داری
نی_نی_یارنامحسوس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 485 نه ففط چندوقت پیش واس یه مشکل دیگه رفتم دکتر گفت اختلال روان تنی یا همون سایکوسوماتیک داری خوب قزصی بهت داد یانه ورزش ویا چیزدیگهای گفت من نی نی یارنیستم😊
malihe_yafte مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 505 خوب قزصی بهت داد یانه ورزش ویا چیزدیگهای گفت قرص داد منم ترسیدم نخوردم