2777
2789
عنوان

شما هنوز تو حمومتون تشت و پارچ دارین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 96 پست
مامانم مثل شماست ولی مادر من هر چهار پنج روز حموم می‌کنه شمارو نمی‌دونم عزیزم.ولی منی که هم موقع اوم ...

من شاید ۴ روز یکبار برم چون وقت نمیکنم نه مشکلی نیست بدن شما همیشه تمیز میمونه و نیازبه کیسه کشیدن نیست 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
😅😅😅😅میدونی مشکل چیه وان نداریم اگه وان داشتیم خب  تشت و پارچ به چه دردمون میخوره؟

منظور من از وان همون لگن بچه س که تو سیسمونی میزارن ها. تشت خودمون شکست وان بچه رو استفاده میکنم. من دو بار موهامو با دوش شستم سرم شوره زد. لگن از همه چی بهتره.

🌺فرقی نمیکنه دختر باشی یا پسر.👇 درخواست دوستی 💣 رد میشه 💣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه تشت دارم که لباس زیر و بعضی وقتا لباس توی اون میشورم یه کاسه جنس برنج و مس دارم که وقتی میخوام لیف بزنم یا کیسه بکشم به بدن اون رو آب میکنم و می ریزم روی کیسه یا لیف که نخوام دوش رو باز کنم 

منظور من از وان همون لگن بچه س که تو سیسمونی میزارن ها. تشت خودمون شکست وان بچه رو استفاده میکنم. من ...

یه همچین چیزی شنیدم یه نفر میگفت من تو تشت اب میریزم می ارم خوب کارش بره بعد با همون موهامو میشورم  در غیر این صورت ریزش مو پیدا میکنم دیگه نمیدونم دقیقا چقدر درسته 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
یه همچین چیزی شنیدم یه نفر میگفت من تو تشت اب میریزم می ارم خوب کارش بره بعد با همون موهامو میشورم&n ...

درست میگه. وقتی سرتو از لگن بشوری تمیزتر میشه.

🌺فرقی نمیکنه دختر باشی یا پسر.👇 درخواست دوستی 💣 رد میشه 💣

نه اصلا ربطی به این موضوع هم نداره ما داریم داخل حموممون  مثلا  میخوام کیسه بکشم   ت ...

منم گاهی همینم اتفاقا بنظرم تشت باعث صرفه جویی در مصرف اب میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز