2777
2789

رفتم کلاب هاوس ببینم چیه

یه رومش بود تلفن میزدن سرکاری بهشون پیشنهاد رابطه میدادن

قیافم اینجودی بود ینی😶😐😐😐😐😐😐😐

اولا خود اینا که حرف میزدن خیلی دریده بودن یعنی همش با طرف از ک... کو.... شون حرف میزدن جلو ۵۰۰ نفر

بعد جالب اینه طرف مقابلم  خودش اینکاره بود راحت پا میداد

اگه اینا ج...ه نیستن پس ج...ه کیه؟😐😶

همشونم هم دخترا هم پسرا خیلی خوشگل و شیک بودن

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

خاک تو سرشون

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه دریدگی و جلف بودن شده باحالی و بامزگی و کول بودن😷

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یکیشون بود من دورادور میشناختمش بعد صبح تو یک رومی میگفت وای چیه یاد گرفتین همیشه از مسائل جنسی صحبت کنید و اینا بعد عصرش داشت سر سایز سوتین با چند تا دختر دیگه تو یه روم دیگه بحث میکرد. پسر هم بود.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
یکیشون بود من دورادور میشناختمش بعد صبح تو یک رومی میگفت وای چیه یاد گرفتین همیشه از مسائل جنسی صحبت ...

ببین اصلا از سایز سوتین گذاشته 

ینی مطمئنم ج...ه خارجی که کارشون اینم انقد دریده نیستن

آره ولی چند وقت بود نرفته بودم کلاب هوس فکر میکردم دیگه تبش خوابیده از این کارا نمیکنن. ظاهرا اشتباه ...

ن هستن هنوزم با قدرت

اونا که آره پوزیشن هاشون رو با هم تصور میکنن  حالم بد شد جدی

مثلا یکی بود اومده بود به مادر دوست دخترش چیشنهاد میداد

حالا نمیدونم واقعین یا ساختگی

فقط معلومه خودشون خیلی بی حیان هم پسراشون هم دختر

بعد جالب اینه انقد دخترا در اختیار بودن پسرا پا نمیدادن بهشون