2777
2789
والا من همیشه عادت داشتم سینه هامو ماساژ میدادم الان سایزم ۸۵ با اینکه چاقم نیستم

واقعا؟

تو‌چه سنی ماساژ میدادی؟بالای ۲۰سال بودی؟واینکه فقط با دست یا روغن هم استفاده میکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

75 و 85 دو  سایز ایده ال و پرطرفداره به شرط مراقبت و حفظ فرم و و ورزش اختصاصی برای حفظ سفتی و ف ...

اره اوکی جدا ایده عاله ممنون برای روحیه

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
من هممممه ی راه هارو رفتم هیج راهی بجز ماموپلاستی نداره

مطمئن باشید اگه همه راهو رفته باشین، ممکنه بعضی از اونها را اشتباه رفته  باشین، چون با تضمین میگم راه های اسون تر و بی ضرر قطعی وجود داره

الهی،گاهی،نگاهی
واقعا؟ تو‌چه سنی ماساژ میدادی؟بالای ۲۰سال بودی؟واینکه فقط با دست یا روغن هم استفاده میکردی

والا تا جایی ک یادم میاد از ۱۵ سالگی تا ۲۵ سالگی ک فهمیدم علت بزرگی سینه هام از ماساژه ترک کردم توصیه میکنم جلو دوش آب سرد اینکارو بکنی چون سفت و خوش فرم میشه سینت اینجوری

والا من همیشه عادت داشتم سینه هامو ماساژ میدادم الان سایزم ۸۵ با اینکه چاقم نیستم

قطعا ماساژ تاثیر داره اونم بخاطر نوع بافت سینه که دلایل علمی مربوط به خودش را داره

الهی،گاهی،نگاهی
اره اوکی جدا ایده عاله ممنون برای روحیه

نه واقعا سایز خوب و پر طرفداریه منتها به شرطی که فرم  داشته باشن،نه شل و بدون حالت. که اونم به خیلی چیزها بستگی داره، در ضمن توان جذب اینطوری  بالاتره

الهی،گاهی،نگاهی
نه واقعا سایز خوب و پر طرفداریه منتها به شرطی که فرم  داشته باشن،نه شل و بدون حالت. که اونم به ...

نه خداروشکر فرمشم خوبه ممنونم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم