2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
از کجا بگیرم

من یه بار از داروخونه گرفتم داشتن ولی بعدش گفتن دیگ نمیاد برای یکی از اشناها میخواستم دیگ انترنتی سفارش داد براش اوردن

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی

والا من شنیدم تو از ارایشگر بپرس اونا میدونن.ببین خواهرزاده من چتدسال پیش گرفت خواهرم هلاک شد تا از بین ببرتش.باید ملافه ها رو با اب داغ بشوری رختخواب بذاری توی آفتاب موهاتو اتو کنی.خواهرم موهای بچه شُ سس مایونز میزد بعد میبرد توی حموم شونه میکرد این شامپوها زیاد کاربرد نداشت واسه اون بیشتز سس و روغن زیتون و ابن چیزا ـالکل نزن خیلی ضرر داره.مدام هم باید بری حموم بشینی شونه کنی ولی رنگ و دکلره رو من شنیدم نمیدونم چقد درسته توی نت سرچ کن

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
شپش هم خبلی ربطی ب بهداشت نداره..... 

اره اصلا ربط نداره والا خواهرم خیلی وسواس ولی دوبار توی سر خودش و بچه ش شپش افتاد.یه بار از ارایشگاه گرفت یه بار از دختر جاریش

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
از کجا بگیرم

عزیزم روغن زیتون بزن به موهات ویه کیسه تایلون بکش روموهات تاصبح بذاربمونه صبح بروحموم موهات ونرم کننده بزن وبعد حتما خشک کن موهات وی ملحفه پهن کن وموهات وشونه بکش اتوموهم ازبین میبره بده یکی برات موهات واتوبکشه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

من از خاهرم گرفتم موهام پایین تر از شونم . خیلی اذیت میشدم همش میخارید هرچی سرکه سس میزدم چون موهام زیاد بود فایده نداشت مامانم هی نگا میکرد شپش های گنده پیدا می‌کرد کلافع بودم رفتم کوتاه کردم الان سرکه سفید میزنم مامانم نگا می‌کنه چیزی نیس اگرم باشه مردن 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
پس به چی ربط داره؟

میفته تو سر . شپش ها می‌پرن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

نگران نباشید من و دخترم چند سال درگیر بودیم همه ی راه هارو امتحان کردیم از کوتاهی تا رنگ کردن و..... می‌دونم چه چیز مزخرفیه،یه قطره هست من از سایت باسلام تو تبلیغات همین سایت دیدم وسفارش دادم با اینکه باورم نمیشد و خیلی استفادش راحت بود و قیمتش مناسب ولی الان سه ماهه از شرشون راحت شدیم واسه من مثل رویاس.قطره شپش کیمیا....ببین پیداش میکنی