سلام دوستان من موهام بلنده شپش گرفته فکنم تازه گرفته امروز رفتم حموم با آب داغ نرم کننده حسابی شستم با شانه دندان ریز حسابی شونه کردم کلی الکل زدم موهام بستم به نظرتون میره از موهام
من یه بار از داروخونه گرفتم داشتن ولی بعدش گفتن دیگ نمیاد برای یکی از اشناها میخواستم دیگ انترنتی سفارش داد براش اوردن
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
والا من شنیدم تو از ارایشگر بپرس اونا میدونن.ببین خواهرزاده من چتدسال پیش گرفت خواهرم هلاک شد تا از بین ببرتش.باید ملافه ها رو با اب داغ بشوری رختخواب بذاری توی آفتاب موهاتو اتو کنی.خواهرم موهای بچه شُ سس مایونز میزد بعد میبرد توی حموم شونه میکرد این شامپوها زیاد کاربرد نداشت واسه اون بیشتز سس و روغن زیتون و ابن چیزا ـالکل نزن خیلی ضرر داره.مدام هم باید بری حموم بشینی شونه کنی ولی رنگ و دکلره رو من شنیدم نمیدونم چقد درسته توی نت سرچ کن
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اره اصلا ربط نداره والا خواهرم خیلی وسواس ولی دوبار توی سر خودش و بچه ش شپش افتاد.یه بار از ارایشگاه گرفت یه بار از دختر جاریش
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
نگران نباشید من و دخترم چند سال درگیر بودیم همه ی راه هارو امتحان کردیم از کوتاهی تا رنگ کردن و..... میدونم چه چیز مزخرفیه،یه قطره هست من از سایت باسلام تو تبلیغات همین سایت دیدم وسفارش دادم با اینکه باورم نمیشد و خیلی استفادش راحت بود و قیمتش مناسب ولی الان سه ماهه از شرشون راحت شدیم واسه من مثل رویاس.قطره شپش کیمیا....ببین پیداش میکنی