2777
2789
عنوان

بخوان دعای فرج را که یار برگردد 💫

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 942 پست

امام باقر علیه السلام فرمودند:

کسی که هر شب مُسَبِّحبات را قبل از خواب بخواند (سوره های پنجگانة حدید و حشر و صف، و جمعه و تغابن) نمی میرد تا حضرت قائم(علیه السلام) را دریابد و اگر پیش از آن از دنیا برود در جوار رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) خواهد بود.

وسائل الشیعه، ج 6، ص 226

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

*کاش روزی برسد* 

*که به هم مژده دهیم* *«يوسف زهرا»آمد* ... 

*دیدی من سلامش ک‍ردم* ، *پاسخم داد، امام* !

*پاسخش طوری بود* ...

*با خودم زمزمه کردم که امام‌* 

*می‌شناسد مگر* 

*این بی سر و بی سامان را* ...؟ 

*و شنیدم فرمود* 

*تو همانی که «فـــرج»* *میخواندی...* 

*اِلٰهی عَظُمَ الـبلا..* 

*الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج*

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آثار وبرکات ظهور

پیروزی دین ومسلمین  بر دشمنان

هُوَ الَّذي أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدىٰ وَدينِ الحَقِّ لِيُظهِرَهُ عَلَى الدّينِ كُلِّهِ وَلَو كَرِهَ المُشرِكونَ﴿۳۳﴾توبه

اوست خدایی که رسول خود را با دین حق به هدایت خلق فرستاد تا اسلام را بر تمام ادیان جهان پیروز گرداند هرچند مشرکان ناراضی و مخالف باشند

ابو بصیر گوید: از امام صادق علیه السلام درباره این آیه سوال کردم.

ادامه👇👇👇

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دعای  فرج 💚

.

♥السلام علیک یا ابا صالح المهدے♥

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨  

اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ

✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

✨اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی

✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ

✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل

✨یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ

✨مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین            

#امام_زمانی_شو‍ ♥️

آثار وبرکات ظهور پیروزی دین ومسلمین  بر دشمنان هُوَ الَّذي أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُ ...

امام فرمودند:( سوگند به خدا هنوز تفسیر این آیه تحقق نیافته است.)
 عرض کردم: فدایت شوم،پس چه زمانی تحقق می یابد؟

فرمودند :((وقتی با اراده خدا، قائم قیام نماید و چون حضرت ظهور نماید کافران و مشرکان از قیام و ظهور وی ناراضی و نگرانند، زیر اگر کافر

ادامه👇👇👇

چشم آلوده کجا، دیدن دلدار کجا؟

دل سرگشته کجا، وصف رخ یار کجا؟

کاش در نافله ات نام مرا هم ببری

که دعای تو کجا، عبد گنه کار کجا؟

چشم آلوده کجا، دیدن دلدار کجا؟

دل سرگشته کجا، وصف رخ یار کجا؟

کاش در نافله ات نام مرا هم ببری

که دعای تو کجا، عبد گنه کار کجا؟