2777
2789
عنوان

راز داشتن موهای ابریشمی و نرم 💎😍

15651 بازدید | 37 پست

من موهام فره و به شدت وز و خشکه و مو خوره داره ! تا پایین کمرم هست . میخوام پسرونه کوتاه کنم

ولی پف میکنه ، نه؟ اولین باره میخوام دلمو بزنم به دریا ...

چیکار کنم ایندفعه موخوره نگیره ؟ چطوری بهش آبرسانی کنم ؟

نه اتومو میکشم نه سشوار ! تا حالا رنگ هم نکردم ! روغن نارگیل و آرگان هم میزنم ؛ مرتب نه اما در کل با نزدن فرقی نداره ! برای آبرسانی به موهاتون چه میکنید ؟؟

میخوام به موهام شامپو نزنم و دیگه با آب سرد بشورم ، یا شامپو بچه یا بدون سولفات استفاده کنم ، چطوره ؟

یکجا خوندم نوشته بود اگه با حنا موهاتون رو بشورین کمک میکنه به از بین رفتن چربی کف سر ! امتحان کردین ؟ کف سر من چربه ولی ساقه‌هاش خشک ...

👒اتو مویی دارین که موهاتونو لخت شلاقی کنه ؟ مارکش چیه ؟!

👒کسی بوتاکس کرده ؟ چطوره ؟ واقعا به آبرسانی مو کمک میکنه ؟

👒اگه کراتین کردین بگین چند وقته ! و اینکه آیا ریزش داشتین ؟ مراقبت های بعد از کراتین چین ؟ چند وقت موند ؟

👒با اتو موهام رو صاف کنم یا سشوار ؟

👒روغن هایی که برای روغن تراپی موهاتون استفاده میکنین چی هستن ؟

👒کسی موهای فر کوتاه داره ؟ خیلی پف میکنه از زیر شال و ...؟

من بعد شامپو موهام رو با صابون مراغه سفید آب میکشم زیاد بذاری رو مو بمونه خشک تر می‌کنه من آب میکشم با این صابون هم مو خوره موهام رو برده هم نرم تر و بلند تر کرده اصلا نجاتم داده بهتره شامپو صبغ از عطاری بگیری بزنی به موهات آخر هم با صابون مراغه آب بکشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم دقیقا اینجوریه😁

برای چربی کف سر کاری نتونستم بکنم ولی موهام دو هفته یه بار قبل حموم روغن نارگیل میزنم میذارم بمونه

داخل حمام شامپو نرم کننده قوی شون میزنم 

بعد حموم هم اسپری ده کاره بیول بعد خشک شدنش یه بار اتو میکشم دیگه لخت لخت میشه

موهاتو با اسپری موی فیروز نرم کن

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

من موی نرم و‌ابریشمی دارم ولی چه فایده کم پشته،موی پرپشت وز رو میشه یه کاری کرد حداقل ،خداروشکر کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من عاشق موهای فر هستم، خوشبحالت

بعد کراتین اینا نکنی ها، شنیدم ریزش داره بعدش

خواستی ماسک مو بزن نرم تر کنه اونم نباید به ریشه مو بزنی

فرفری خیلی شیک و قشنگه و البته.... اگه مشکی هم باشه که معرکه هست

تو حمام باید ماسک مو بزنین یه ماسک مو بهتون معرفی میکنم قیمتش گرونه ولی ارزش داره ماسک مو رولوون رنگش قرمزه حدود ۴۰۰ هست

بیرون حمام یه اسپری دوفاز یا کرم مو داشته باشین وقتی موهاتون دونَمه هست بزنین اسپری مو بازم روولون و کرم موی لورال تیوپی هست قیمت حدود ۱۵۰

شامپو هم شامپوی خوب بگیرین من خودن لورال میزنم رنگ قوطیش سفیده واسه موهای آسیب دیده محشره

موهام خیلی بلنده تا زیر باسن میاد خیلی موهای خوبی دارم همین چیزارو استفاده میکنم موهامم چربه

من موی نرم و‌ابریشمی دارم ولی چه فایده کم پشته،موی پرپشت وز رو میشه یه کاری کرد حداقل

موهای من اوایل خیلی پر پشت بود ولی وقتی شونه میزنم تا بیام گره های موهامو باز کنم ، نصف موهامو کندم 😖 الان موهام خیلی کمه 

همش پفه ...