2777
2789
من پریود هام همیشه منظم بود نمیدونم درست میگم یا نه ولی وقتی دوز سوم واکسنم رو زدم تا دوسه ماه بهم ر ...

برای احتیاط برین یه ازمایش هورمون بدین ممکنه تنبلی تخمدان باشه چون یکی از علائم شایع تنبلی ریزش مو هست

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به نظرتون قرص تقویتی و این چیزا بخورم بهتره  یا نه مثلا روغن و ماسک مو و این چیزا؟

عزیزم ویتامین دی خیلی موثر هست چون کمبودش داخل بدن باعث ریزش مو میشه اگر میتونی ماسک مو هم به موهات بزن و اینکه زینک بخور امیدوارم هر چی زودتر خوب بشی🌹

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
حتما باید برم مرسی عزیزم که راهنمایی کردی

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

منم مثل شما ریزش مو دارم پریود هام نامنظم شده بود رفتم دکتر برام سونو و ازمایش نوشت که وقتی ازمایش دادم دکتر گفت کمبود ویتامین دی و تنبلی تخمدان دارم که باعث ریزش موهام شده 

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم ☺️ عزیزم من بهتون تونیک مو لدورا رو معرفی میکنم که کاملا گیاهی و ارگانیک هست 😍 که علاوه بر اینکه ریزش موهات رو کاملا قطع می‌کنه میتونه رشد موهات رو خیلی افزایش بده👌🏻و همچنین ریشه موهات رو قوی می‌کنه و باعث میشه موهات دیگه موخوره نزنه 🥰😍