2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام خیلی پر بود ولی چندساله خیلی کمتر شده  الانم که ریزش گرفتم  تو کاری هم کردی؟ ...

منم موهام خیلی پرپشت بود نمیدونم واسه چی اینجوری شد بعضیا میگن چون کرونا گرفتم بعضیا میگن چون شامپوی کراتینه زدم یه زد ریزش داشتم یه بار زدم دیگه نزدم ترسیدم بدترشه

منم موهام خیلی پرپشت بود نمیدونم واسه چی اینجوری شد بعضیا میگن چون کرونا گرفتم بعضیا میگن چون شامپوی ...

منم نمیدونم چرا اینطور شده 

من کرونا نگرفتم ولی شنیدم کسایی که کرونا میگیرن ریزش پیدا میکنند

منم نمیدونم چرا اینطور شده  من کرونا نگرفتم ولی شنیدم کسایی که کرونا میگیرن ریزش پیدا میکنند

دوستام چندتا چیز گفتن اعتماد نکردم انجام ندادم یادم رفت چی بود وگرنه بهت میگفتم

نه چه آزمایشی

ازمایش هورمون احیانا پریود هاتون نامنظم نشده؟ 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
نه نرفتم  چه آزمایشی باید برم؟

ازمایش هورمون عزیزم

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
ازمایش هورمون احیانا پریود هاتون نامنظم نشده؟ 

من پریود هام همیشه منظم بود نمیدونم درست میگم یا نه ولی وقتی دوز سوم واکسنم رو زدم تا دوسه ماه بهم ریخت ولی الان دوباره منظم شده

2790
2778
2791
2779
2792