2777
2789
من پریود هام همیشه منظم بود نمیدونم درست میگم یا نه ولی وقتی دوز سوم واکسنم رو زدم تا دوسه ماه بهم ر ...

برای احتیاط برین یه ازمایش هورمون بدین ممکنه تنبلی تخمدان باشه چون یکی از علائم شایع تنبلی ریزش مو هست

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرتون قرص تقویتی و این چیزا بخورم بهتره  یا نه مثلا روغن و ماسک مو و این چیزا؟

عزیزم ویتامین دی خیلی موثر هست چون کمبودش داخل بدن باعث ریزش مو میشه اگر میتونی ماسک مو هم به موهات بزن و اینکه زینک بخور امیدوارم هر چی زودتر خوب بشی🌹

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
حتما باید برم مرسی عزیزم که راهنمایی کردی

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

منم مثل شما ریزش مو دارم پریود هام نامنظم شده بود رفتم دکتر برام سونو و ازمایش نوشت که وقتی ازمایش دادم دکتر گفت کمبود ویتامین دی و تنبلی تخمدان دارم که باعث ریزش موهام شده 

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم ☺️ عزیزم من بهتون تونیک مو لدورا رو معرفی میکنم که کاملا گیاهی و ارگانیک هست 😍 که علاوه بر اینکه ریزش موهات رو کاملا قطع می‌کنه میتونه رشد موهات رو خیلی افزایش بده👌🏻و همچنین ریشه موهات رو قوی می‌کنه و باعث میشه موهات دیگه موخوره نزنه 🥰😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز