راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به نظرتون قرص تقویتی و این چیزا بخورم بهتره یا نه مثلا روغن و ماسک مو و این چیزا؟
عزیزم ویتامین دی خیلی موثر هست چون کمبودش داخل بدن باعث ریزش مو میشه اگر میتونی ماسک مو هم به موهات بزن و اینکه زینک بخور امیدوارم هر چی زودتر خوب بشی🌹
شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
منم مثل شما ریزش مو دارم پریود هام نامنظم شده بود رفتم دکتر برام سونو و ازمایش نوشت که وقتی ازمایش دادم دکتر گفت کمبود ویتامین دی و تنبلی تخمدان دارم که باعث ریزش موهام شده
شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم ☺️ عزیزم من بهتون تونیک مو لدورا رو معرفی میکنم که کاملا گیاهی و ارگانیک هست 😍 که علاوه بر اینکه ریزش موهات رو کاملا قطع میکنه میتونه رشد موهات رو خیلی افزایش بده👌🏻و همچنین ریشه موهات رو قوی میکنه و باعث میشه موهات دیگه موخوره نزنه 🥰😍