2777
2789

همین که میدونی یعنی نصف راهو رفتی دختر خواهرشوهرمن وحشتنااااکه چندروز پیش در خونه باز کرده بود کیلومترها دور تر ده ساعت بعد پیداش کردن تو خونه بیرون یا مهمونی یک دقیقه کن فیکون میکنه. اونوقت قبول ندارن به بیش فعالیش. چهار سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که میدونی یعنی نصف راهو رفتی دختر خواهرشوهرمن وحشتنااااکه چندروز پیش در خونه باز کرده بود کیلوم ...

پسر من اخرای ۴ سالگیه میخواد بره پیش چند ماهیه شدت گرفته بی قراریش

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
چند سالشه. چجوری فهمیدی

نزدیک ۵ ۳ نوع بیش فعال داریم پسر من از نوع بی دقت و پر تحرکشه و مدام حرف مارو قطع میکنه

مطمئنم بچه خواهرشوهرم خیلی بدتره

پسر من این روزا هر جا میره مورد توجه انگار میخ داره زیرش و اصلا گوش نمیده به حرف بگردم بدلش دست خودش نیست منم سر در گم شدم

پسر من این روزا هر جا میره مورد توجه انگار میخ داره زیرش و اصلا گوش نمیده به حرف بگردم بدلش دست خودش ...

میگم خودشو زده به خواب همه خوابیدن رفته بیرون ده ساعت بعد کیلومترها دورتر پیداش کردن بدون اینکه گریه کنه یا بترسه

اسی میگی پسرت بیقراره یعنی بهونه گیره؟یا همش گریه میکنه؟

ی جا بند نمیشه ی وقتام چیزی پیدا نکنه باهاش خودشو خالی کنه بهونه میگیره ولی عموما در حال خراب کردن اسباب بازیاشه و اروم نداره تمرکز درستیم نداره

میگم خودشو زده به خواب همه خوابیدن رفته بیرون ده ساعت بعد کیلومترها دورتر پیداش کردن بدون اینکه گریه ...

چه اوضاع بده شاید مورد دیگه ای داره