2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

763 بازدید | 20 پست
سلام، هشت ماهی میشه ماشینمونو واسه خرید زمین فروختیم.دلم لک زده واسه یه مسافرت کوتاه. به شوهرم گفتم به پدرش بگه ماشینتو چهل و هشت ساعت قرض بده بهمون بریم یه شهرستان نزدیک شهر خودمون.که چهار ساعت فاصله هست.شوهرم اولش گفت نمیگم.من خوب میشناسمشون ماشینو نمیدن.ولی من اصرار کردم اونم قبول کرد و گفت.
یه برادر شوهر دارم طبقه ی پایین خونه ی اونهاست.همیشه ماشین دست اونه واسه کار و واسه مهمونی.پدر شوهرم در جواب شوهرم گفت ماشینو نمیدم.چون برادرت باهاش کار داره.بدون ماشین نمیتونه.کارش تعمیرات هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میدونی که ماشینشو نمیده نباید رو بزنی مسافرت به قیمت رو انداختن به کسی که بهت نه میگه خیلی جالب نیست در ضمن اگر ماشینو با منت هم میداد اگر اتفاقی می افتاد یا ماشین خراب میشد تا مدتها سرکوفت میزد اتفاقا اینجور ادمها بهتر از ادمایین که یه چیزیو با منت میدن تکلیفشون مشخصه
دست های تو....حق من است!! حقم را کف دستم بگذار...
کلا این برادر شوهرمو دوست دارند.بخدا تا یه کاری هم میشه اول به شوهر من زنگ میزنند.خونه مجانی حتی پول قبضاشونو میده.ماشین همیشه دست اون.شب داشتیم میرفتیم مهمونی با خانواده شوهرم.اونوقت مادر شوهرم به پدر شوهرم میگفت فلانی ( برادرشوهرم) میخواد بره خونه ی پدر زنش با چی بره؟ یعنی ما ماشینو ببریم مهمونی اون با چی بره
یلدا جان توی هر خونواده ای همیشه یه سوگلی هست یا پسر یا دختر و تو نمیتونی اینو عوض کنی جز اینکه کنار بیای و زندگی خودتو بکنی اینکه بشینی فک کنی که چرا ماشینو به اون میده به ما نه؟؟چیزیو عوض نمیکنه تو خیلی خانواده ها همینه و معمولا اونی که بیشتر سرویس میده کمتر محبت میبینه
پس خودتو ناراحت نکن به همسرتم چیزی نگو و قضیه رو تموم کن ایشالا خودتون ماشین میخرید میرید ما هم یه مدت ماشین نداشتیم ولی من نمیذاشتم از برادرش ماشین بگیره چون منتای بعدشو دوس نداشتم شمام مستقل باش.. با داشته هات زندگی کن و نداشته هاتو چشم پوشی کن.. زندگی ینی همین دیگه