2777
2789
عنوان

خ ی** ا ن ت

595 بازدید | 27 پست

سلام بچ ها تروخدا بهم بگید چیکار کنم دارم روانی میشم 

دیروز متوجه خیانت بابام به مامانم شدیم 

تو گوشیش صدا ضبط کن هست برای کار اداری رفت بیرون 

اما دیروزش صدا ضبط کن پاک کرده بود مامانم گفت چرا پاک شده این گفت دستم خورده فردایش هم پاک شده بود 

اما یه صدا ضبط کن داخل فایلاش بود با یه خانم صحبت میکرد خانم که نه یه ج.ن*ده که ساعتی کار میکرد بهش ادرس داد اما ادرس مشخص نه مثلا چهار راه فلان سر تایم به مشکل خوردن بابام خیلی ادم خوبی بود از لحاظ مالی مشکل نداریم اصلا مامانم خیلی ساده خیلی قبولشون دارن اما اینجوری شد مامانم تموم این هارو شنید دیروز خونمون قیامت بود من ۱۸ سالم فقط نمیدونستم چیکار کنم بهش که گفتیم انکار کرد مادر کسی رو نداره از یه طرف هم ابروی بابام براش مهم امروز بهش گقتم پاشو برو خونه خواهرت خواست بره بابام نذاشت من دارم نبابود میشم بابام دست میزاره رو قران به جون همه قسم میخوره گریه میکنه میگه من هرجا میرفتم این زنگ میزو میخواستم فقط ببسنم پشت این زن کیه بعد بابام تو مکالمش میگف شما خودتونید یا کسه دیگه بچه ها بابام ماشینش مدل بالاس اما تو لباس کار رفت کارای اداری رو انجام بده مامانم دیگع میگع دوسش ندارم من با گریه اینارو براتون مینویسم تروخدا درست راهنماییم کنید زنگ زدیم داداشش اومد داداشش گفت من باور نمیکنم صدا رو گذاشتتم گوش کرد گفت بخدا میخوان بینتون بهم بزنن واقعا نمیدونم زندگی قشنگمون پاچیده همه فامیل همههههه از زندگیمون خسرت میخوردن بچه ها دور و ور بابام خیلی ادمای کثیف هست خیلیییی همسایه هامون زن بازن واقعا نمیدونم قسماشو باور کنیم یا نه مامانم که میگه دیگه بهش اعتماد ندارم دیگه پیشش نمیخوابم من اینجا داره قلبم میاد تو دهنم دیگه بیخیال دانشگاه و کنکورم شدم برام دعا کنید تروخدا شاید شماها خیلی نزدیک تر از من به خدایید بگید چیکار کنیم ؟

عزیز دلم ؛ دلم کباب شد برات

گریه نکن

بنظرم سعی کن ب مادرت کمک کنی که ببخشه

پدرتم انشالا متنبه شده باشه

چی فکر میکردیم....چی شد!!! _ ( این کاربری به علت کمبود سیمکارت متعلق به دو نفر میباشد )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دارید زود قضاوت میکنید  فقط با صدا نمیشه یه زندگی رو خراب کرد

منا اخه صدا همه چیو میرسوند که قرار مدار رابطه میذاشتن نمیگم باهاش رفیق خانم خراب کارش این بوده میگم شاید وسوسه شده اما قسم میخوره میگه من نه این خانم دبدم نه دنبالش رفتم 

شما درس تو بخون کنکور بده 

پدر و مادر هم در کمال آرامش حرف بزنن و اگه واقعا چیزی بین پدر و اون خانم نبوده مادرتون ببرن و از دور خانم نشون بدن ک بد کار هست و مادر فرصت مجدد بهشون بده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شما درس تو بخون کنکور بده  پدر و مادر هم در کمال آرامش حرف بزنن و اگه واقعا چیزی بین پدر و اون ...

واقعا تمرکز ندارم .بابام میگه بریم اما من کسی ندیدم برنم طرف انکار میکنه چون کارش خراب

اگر کاری نداشته چرا رفته سراغش ؟ 

میذاشت اونقدر زنه زنگ بزنه تا جونش درآد  !

عذرخواهی میکنم اما به این زودی کوتاه نیاید و حرف پدر بزرگوار را به راحتی باور نکنید 

آخه وقتی مرد دختر ۱۸ ساله داره باید اونقدر سربه زیر باشه که فردا روز طعنه ش پشت دختر و بچه هاش نباشه ، حالا هزار تا زن خراب و دشمن بخوان ، خرابش کنن .. اون باید صراط مستقیم رو در پیش میگرفت و اهمیت نمیداد 

حالا من قضاوت نمیکنم اما اگر همچین ماجرایی رخ داده ،  بگذارید اساسی تنبیه بشه براحتی نبخشید 

رقابت وقتی زیباست که با رفاقت باشد ... 
اگر کاری نداشته چرا رفته سراغش ؟  میذاشت اونقدر زنه زنگ بزنه تا جونش درآد  ! عذرخواهی می ...

اره راست میگی مرسی عزیزدلم 

پروفایلت اروم کننده ترین چیز بود 

تو از ابراهیم هادی بخواه که کمکمون کنه🧡

واقعا تمرکز ندارم .بابام میگه بریم اما من کسی ندیدم برنم طرف انکار میکنه چون کارش خراب

تمرکز کن این دوران میگذره آینده تو تباه نکن درس بخون

پیش زن ک نمیگم برن کسی خراب باشه بالاخره چهارتا مغازه دار و جوان و.... تو اون خیابان میشناسن از اونها بپرسن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر