سلام بچ ها تروخدا بهم بگید چیکار کنم دارم روانی میشم
دیروز متوجه خیانت بابام به مامانم شدیم
تو گوشیش صدا ضبط کن هست برای کار اداری رفت بیرون
اما دیروزش صدا ضبط کن پاک کرده بود مامانم گفت چرا پاک شده این گفت دستم خورده فردایش هم پاک شده بود
اما یه صدا ضبط کن داخل فایلاش بود با یه خانم صحبت میکرد خانم که نه یه ج.ن*ده که ساعتی کار میکرد بهش ادرس داد اما ادرس مشخص نه مثلا چهار راه فلان سر تایم به مشکل خوردن بابام خیلی ادم خوبی بود از لحاظ مالی مشکل نداریم اصلا مامانم خیلی ساده خیلی قبولشون دارن اما اینجوری شد مامانم تموم این هارو شنید دیروز خونمون قیامت بود من ۱۸ سالم فقط نمیدونستم چیکار کنم بهش که گفتیم انکار کرد مادر کسی رو نداره از یه طرف هم ابروی بابام براش مهم امروز بهش گقتم پاشو برو خونه خواهرت خواست بره بابام نذاشت من دارم نبابود میشم بابام دست میزاره رو قران به جون همه قسم میخوره گریه میکنه میگه من هرجا میرفتم این زنگ میزو میخواستم فقط ببسنم پشت این زن کیه بعد بابام تو مکالمش میگف شما خودتونید یا کسه دیگه بچه ها بابام ماشینش مدل بالاس اما تو لباس کار رفت کارای اداری رو انجام بده مامانم دیگع میگع دوسش ندارم من با گریه اینارو براتون مینویسم تروخدا درست راهنماییم کنید زنگ زدیم داداشش اومد داداشش گفت من باور نمیکنم صدا رو گذاشتتم گوش کرد گفت بخدا میخوان بینتون بهم بزنن واقعا نمیدونم زندگی قشنگمون پاچیده همه فامیل همههههه از زندگیمون خسرت میخوردن بچه ها دور و ور بابام خیلی ادمای کثیف هست خیلیییی همسایه هامون زن بازن واقعا نمیدونم قسماشو باور کنیم یا نه مامانم که میگه دیگه بهش اعتماد ندارم دیگه پیشش نمیخوابم من اینجا داره قلبم میاد تو دهنم دیگه بیخیال دانشگاه و کنکورم شدم برام دعا کنید تروخدا شاید شماها خیلی نزدیک تر از من به خدایید بگید چیکار کنیم ؟