saraandedeh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 22 عنوان بیماری cp 282 بازدید | 9 پست سلام.. پسر یک ساله دارم که دکتر گفته مشکوک به فلج مغزی هست ولی هنوز به دکتر مغز و اعصاب مراجعه نکردم کسی تجربه این را داره که دکتر اعصاب بیماری دیگه ای تشخیص بده. خیلی نگرانم زندگیمون جهنم شده 1401/02/22 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلپ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 7756 سی پی معمولا از روی ظاهرم تشخیص داده میشع مصلن سفتی دست و پامن خواهرم سی پیه انشالله به حق سر بریده امام حسین که تشخیص دکتر اشتباه باشع و بچتون صحیح و سالم باشع ❤️ من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23825 آخه خدای نکرده اگه واقعا اینطور بود برا خودت هم قابل تشخیص بود،گردنشو نگه میداره؟میشینه؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
saraandedeh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 22 سی پی معمولا از روی ظاهرم تشخیص داده میشع مصلن سفتی دست و پا من خواهرم سی پیه انشالله ... پسر من دست و پاش سفت نیست نمیتونه بشینه روی شکم حرکت نمیکنه فقط غلط میزند چیز معنی داری هم نمیگوید
saraandedeh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 22 آخه خدای نکرده اگه واقعا اینطور بود برا خودت هم قابل تشخیص بود،گردنشو نگه میداره؟میشینه؟ نمیشینه فقط غلط میزند
فلپ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 7756 پسر من دست و پاش سفت نیست نمیتونه بشینه روی شکم حرکت نمیکنه فقط غلط میزند چیز معنی داری هم نمیگوید گردنشون میتونه نگه داره ؟ من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
saraandedeh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 22 گردنشون میتونه نگه داره ؟ وقتی نشسته هست گردنش افتاده میشهوقتی میره رو شکم گردنش بالا میگیره
saraandedeh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 22 سی پی معمولا از روی ظاهرم تشخیص داده میشع مصلن سفتی دست و پا من خواهرم سی پیه انشالله ... عزیزم خواهرت چه مشکلاتی داره میتونه راه بره الان چن سالشه
فلپ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 7756 عزیزم خواهرت چه مشکلاتی داره میتونه راه بره الان چن سالشه 13نمیتونه درست بشینع حرف بزنه راه برع من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏