به کابری تو سایت که توی تمماااااام تاپیکها میرفته و هر کسی عکس از خودش گذاشته حتی یه لحظه اسکرین گرفته...
بعدم یه پیج زده تو اینستا به اسم نی نی سایت و تمام عکسها رو اونجا گذاشته... تو بیو هم نوشته عکسهای کاربرهای نی نی سایت... خیلیا شوهراشون بفهمن فاتحشون خوندس
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منظورم اونه که تو نی نی سایت بچه از ترسش عکساشون نمیذارن
گفتم عزیزم دلیلشو
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی کاربرا گفتن عکسشونو دیدن تو پیجش هست ولی از ترس شوهرشون یا خانواده حتی جرات نمیکنن برن شکایت کنن از طریق پلیس فتا